Disperatul de Falcă nu mai știe ce să facă. Pe ultima sută de metri încearcă ca buiacul să mai îndrepte răul pe care l-a făcut în toți acești ani Aradului și, implicit, arădenilor. Fost-ai lele cât ai fost! Mortul de la groapă nu-l mai întorci cu toată firma de ta de Pro Ahitectura și cu toți banii pe care i-ai făcut… așa cu i-ai făcut. Dar, Dumnezeu e sus!

De curând, penalul din fruntea orașului (ce are dosar la Parchetul de pe lângă Înalta Curte) a convocat la el pe toți antrenorii de fotbal din Arad. Și să-i muștruluiască și să-i întrebe că cum se face că suporterii arădeni și nu numai ei sunt foarte supărați pe Domnia SA. Și tot îl bagă la măsa-n… cu fiecare prilej (mai ales la meciurile UTA-ei). Păi cum, mă, penalule să nu te huiduie suporterii, arădeni adevărați, când ai reușit să distrugi toate stadioanele din Arad? Să faci tu și cu „mândra” ta de muiere supermarketuri și marketuri (PUZ-uri, PUD-uri etc.). Nu te-ai gândit la sănătatea copiilor arădenilor, că nu mai au un loc unde să facă sport? La ce fizic ai ți-aș zice că ești handicapat, dar i-aș jigni pe oamenii cu dizabilități.

Apropo, cum să nu te înjure lumea când lucrările (supraevaluate) la stadionul UTA stagnează. Când la Craiova și în alte localități din țară, mai mici decât Aradul, se fac stadioane țâță de mâță. Tu nu ești în stare nici să pui o tribună la terenul de la Motorul (teren în pantă!). Și să obligi UTA, Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc să joace pe arena din Șiria.

Revenind, că te huiduie lumea pe unde te vede vina nu este a antrenorilor de fotbal. Ci a ta! Că tu ai distrus sportul arădean.

Așa să te ajute Dumnezeu cum îți bați tu joc de sănătatea copiilor arădenilor!

DNA