Mai deunăzi ne bucuram că avem și noi, în sfârșit, în Consiliul Local Municipal una consilieră ce posedă un dos apetisant, în speță doamna Florina Vasilescu. Și încă una cu balcoanele la vedere, doamna Patricia Dinga. Doamne care au reușit să- facă invidios până și pe domnul Ferdinand, cel care privește peisajul de pe peretele sălii festive a Primăriei.

Dar acuma suntem triști. Pentru că PSD-ul arădean i-a dat, zice-se, o funcție importantă lui Vasileasca și nu mai poate ședea în CLM, tre să demisioneze din motive de incompatibilitate. Oare cu ce ne mai clătărim noi, masculii, și Ferdinand ochii? Dar, noroc că Dinga încă rămâne.

Dar stați să vedeți cum stă treaba. Pleacă Vasileasca și următorul pe listă e  Filip Flavius-Emanuil (da cine drac îl bagă și pă aista în samă, ne spun surse din PSD). Și următorul după el cine vine, ghiciți? Nimeni alta decât… doamna Ignuta Daciana-Gianina. Că am scris noi cam ce a făcut ea pentru PSD Arad, pentru dom Căprar, dom Fifor. No, acuma e atunci.

G.I. Golo

1 COMENTARIU

  1. Sunt apolitic, nu le cunosc pe doamnele respective, dar articolul dvs este foarte urât ! În concepţia dvs la serviciu trebuie să existe ,, femei apetisante,, . Înseamnă că nu aveţi demnitate, sunteţi frustrat. Ruşine !

Comments are closed.