Dorel Horga, fostul  președinte  al organizației ALDE Vladimirescu, în urma discuțiilor avute cu foștii lideri de organizații; Stoicu Lucian de la Vinga, Șimon Dan de la Șimand, Bej Victor de la Zărand și Oana Paul, fost președinte al comisiei de etică și arbitraj ALDE Arad au decis să-i facă plângere penală fostului președinte numit (nu ales) CALIMENTE Mihăiță pentru fals în acte sub semnătură privată și uz de fals.

Astfel, în 29-12-2016 Calimente au convocat o ședință cu biroul politic județean ALDE Arad și a propus cinci puncte pe ordinea de zi a ședinței. La punctul trei propunând excluderea și retragerea sprijinului politic a mea și a celorlalți colegi nominalizați, inclusiv a d-lui Titus Ghiorghiof, domnia sa fiind cel care a înfințat PLR Arad. Calimente a făcut acest gest incalificabil la comanda politică și drept răsplata a primit o funcție bine plătită în Senatul României. Când au redactat procesul verbal din  29-12-2016, apar nominal douăzeci și patru de persoane prezente, începând cu Calimente cap de listă și se trece la vot. Calimente obișnuit ca pe vremea lui Anastase, când era deputat și au votat în 2010 tăierea pensiilor și salariilor, fac la fel și cu noi. Votează: 25 pentru , 0 impotriva, 3 abțineri. Total: 28 voturi. Diferența de voturi exprimate față de cei 24 prezenți este scoasă din joben.

Acest proces verbal se află la instanțele de judecată, în urma proceselor deschise de noi. Plângerea penală a fost făcuta și împotriva lui Tiberiu Dekani, secretar al organizației județene ALDE Arad.

Ar mai fi de spus că actuala conducerea numita de d-nul Tăriceanu nu au fost în stare să mai formeze o organizație ALDE în județul Arad.

Prin telefon nu se pot forma organizații în alte localități, față de ce am format noi împreună cu d-l Ciupe.

Dorel Horga