Mai marele deputat PSD de Arad Dorel Căprar ne vorbește despre „Centenar”, dar bat-o focul de școaală nu prea știe el cum stă treaba cu Unirea. Mai mult, îi apără pe cei din sud și pe cei din capitală care ne jecmănesc în fiecare an.

„Sunt mai multe (n.n.elemente), dar închei cu unul care, cred eu, nu este lipsit de importanță. PNL Arad s-a străduit, prin minciuni și calomnii, să-i convingă pe  arădeni că PSD a scos Aradul de pe harta centenarului Marii Uniri, când, dimpotrivă, PSD l-a reintrodus pe acea hartă, după ce Guvernul Cioloș îl eliminase. Dar nu despre această minciună este vorba, ci despre ceea ce simt ei cu adevărat referitor la Marea Unire. Stimați PNL-iști, Marea Unire înseamnă unirea Ardealului cu România. Cum sărbătoriți voi centenarul, făcându-i pe bucureșteni, adică inclusiv pe liderii voștri, ”mitici”, iar pe cei din altă zonă „sudiști”, bălăcărindu-i cum vă vine la gură, doar pentru că nu vă lasă să vă faceți mendrele după bunul plac, să jefuiți banul public, să tăiați și să spânzurați ca niște baroni locali?” declară Dorel într-un interviu recent.

Dar, iată ce-i scrie un cititor: „Mă, Dorele, să stii că nu ,,pe baza programului de guvernare” a câștigat PSD alegerile. Câți dintre românii care v-au votat crezi tu c-au citit programul vostru de guvernare?! 1-2%?. V-au votat pentru că n-au avut altă variantă și au ales răul cel mai mic, mă! Să vă intre bine-n cap lucrul asta! Și, domnu… parlamentar, mai pune mâna pe cartea de istorie și o să vezi ca Marea Unire nu înseamnă unirea Ardealului ci unirea Transilvaniei cu România, ceea ce nu este același lucru. Dar n-aveți voi nicio vina, noi v-am votat!”

Colaboraționiștii noștri

 

Ar fi bine domnule deputat Căprar să vă mutați la „mitici” că caracter de „sudist” aveți deja. Și cu istoria…stați tare prost!

 

2 COMENTARII

Comments are closed.