Vă spunem noi, comuniștii de la Flacăra roșie, după ce am văzut ce s-a întâmplat la Mamaia, marți seara, la o așa zisă relansare a turismului maritim românesc. Bla, bla, bla, cum că litoralul românesc va deveni al doilea Dubai. ba chiar că îl va întrece.

În fine, la chermeza, ca să nu-i zicem beția, organizată de un investitor străin murad (am văzut pe un post de televiziune de la Centru – adică Bucale) în sala pestriță (plină de chelioși, bagaboande și prim ministru, plus DOMNUL LIVIU DRAGNEA) s-a dat drumul la fumat la LIBER. Și asta sub „privirile” camerelor de luat vederi. Adică, mai marii baștani ai României, barosanii plini de lovele și curve (politice, bineînțeles!) au fumat la liber, țigări, trabuce, fiecare cu ce au avut în dotare și cu s-au dat mare.

Deci, ei pot! Pentru ei e voie să duhănească în spații publice! Pentru pulime, adică pentru fraierii de români, NU! Dacă aprinzi vreo mahoarcă, vine garda și te amendează! Conform legilor în vigoare, date tot de ei. Rușine!

Fraților comuniști, duhănași, aprindeți-vă țigările! În birturi sau în orice localuri publice. Și dacă vine garda (Poliția, Poliția Locală etc.) spuneți-le să se uite la ce au făcut șefii lor de la București. Recte premier, Dragnea și alți inhalatori din… banii publici.

Realitatea. teve

(Vom reveni)

1 COMENTARIU

Comments are closed.