Până când vor mai suporta arădenii umilințele Poliției lui Falcă. Adică a așa zisei Poliție Locală plătită din banii arădenilor și care în loc să își facă treaba abuzează. Angajații acestei instituții, despre calitatea morală, intelectuală etc. a acestora și despre modul în care au fost angajați vom mai vorbi, continuă să abuzeze de uniformă și funcție, precum și de statut. Când colo, parte dintre ei, sunt niște bieți gardieni public vopsiți și îmbrăcați cu unifoem asemănătoare cu ale polițiștilor, dotați cu autoturisme inscripționate, plătite din banii publici, ai arădenilor.

Bunăoară, în fața Catedralei Catolice doi zdrahoni (ne mirăm că i-a încăput uniformele de trași prin inel erau, au amendat o femeia care și-a permis să circule cu bicicleta pe largul trotuar. Că pe carosabil nu avea loc de autoturismele parcate alandala, până și pe trecerea de pietoni și pe pista de biciclete a lui Falcă (făcută pe bani grei și fără autorizarea Poliției Rutiere). Obraznici la culme, cele două elemente care posedau adevărate burți de „bere” (probabil, le-au fost făcute uniforme la comandă și pe măsura majelor pe care le dețin și le expun) nu au văzut, sau s-au făcut că nu văd, „bolizii” parcați aiurea, până și pe trecerea de pietoni, ai oamenilor cu bani și pile din Arad. Și au amendat o biată biciclistă!!!!!!

Până când va mai dura umilința „polițiștilor” (majoritatea dintre ei niște personaje care nu și-au găsit un loc de muncă) lui Falcă asupra arădenilor plătitori de taxe și impozite?

R.D.

7 COMENTARII

  1. De ce nu iesim in fata primariei cu sa protestam?
    La Uta pista este mult peste jumatatea trotuarului si este legala, in centru trotuarele sint mult mai late si acolo nu se poate circula cu bicicleta.

  2. Este cumva pista de biciclisti trotuarul?? zilnic vin pe jos si nu stiu cum sa ma feresc de ei ,vin si pe mijlocul trotuarului…Pe mal la fel,trec pe langa tine de te sperii,in continuu trebuie sa fii atent sa nu te loveasca vreo unul…daca este legala circulatia pe trotuar macar sa circule intr-0 anumita parte,nu pe mijlocul trtuarului…

    • Asa este ! Ai dreptate ! Si tot ei striga la tine ca n-au loc (pe trotuar) …loc destinat pietonilor

  3. Cel care ai scris articolul:Este legal sa circuli cu bicicletele pe trotuar in centrul Aradului?? Da,sau nu?? Politistii au incalcat legea?? Da,sau nu?? Daca da atunci sa fie trasi la raspundere!!

  4. Haideti sa adunăm semnaturi pentru un proiect de hotărâre de consiliu local pentru desființarea politiei locale. Alte localități nu au înființat politie locala, iar oamenii sunt mulțumiți. Nu avem nevoie în Arad de căpușe ale bugetului local. Eu as fi dispus sa adun semnături pentru desființarea acestora și sa le depun la consiliul local cu un proiect de hotărâre în acest sens. Dacă vor fi vreo 100.000 de semnături, cred ca ne putem lua adio de la politia locala Arad, și nu o sa mai vedem gardieni publici pe strada, grași și îmbuibați din impozitele noastre și amenzi date în bătaie de joc…

  5. hai mă tot timpul sunteți deranjați de bicicliști da mașinile nu va deranjaza ca pe zi ce trece sunt tot mai multe și parchează aiurea și multe altele oare nar fi mai bine sa fie mai puține mașini și mai multe biciclete și pt oraș și pt populația lui . O bicicleta nu face praf nu face zgomot și nu poluează țăranul tot timpul sunteți deranjați de bicicliști! și politia locala normal ca amendează bicicliști ca sunt oameni simpli în schimb cei cu bolizi sunt oameni cu bani și cum săi amendeze ca cine știe cine îi și poate sași piardă locul de luat bani degeaba . și dacă te deranjaza bicicletele yul și mai știe naiba cum te cheamă mergi dracului pe drum sa vezi și tu cum e sa te ferești de toți idioți de la volan.

Comments are closed.