De când a fost instalat în fotoliul de președinte Iustin Arghir Cionca (foto) a transformat instituția intitulată Consiliu Județean și pe cele din subordine (a se vedea, printre altele Compania de Apă Arad, Aeroportul, Spitalul Județean) într-o vacă de muls.

Ca să fim mai expliciți la ceea ce vrem să vă zicem astăzi, la CJA au fost angajați sau plătiți din bani publici tot felul de pile, rubedenii, prieteni, fii unor prieteni etc.. Andraș Ando, Sorin Ghilea, Bogdan Noghiu, mama lui Noghiu, Dan Codre, fina lui Andraș pe nume Ana Maria Cantea…. și unul, mai nou, odrasla unui moderator TV arădean, Lazăr Faur. Ce rol are și ce lucră pruncu lu aista numa Dumnezo știe, dar poate ne vom interesa.  Că tot avem noi comuniștii din presă legea 544 care ne lasă să ne interesăm de unul sau de altu.

Dragii nostri cititori, mai comuniști decât ai lor, vă gândiți voi ce viață faină are Cionca sau vicesa „Ana Pauker” – Claudia Boghicevici, pe numele ei de scenă publică, cu atâția consilieri? Merge treaba ca pă roate! Oare cu cine se va mai completa organigrama?

Așteptăm și promitem că vă vom ține la curent.

Milka Secătuită

4 COMENTARII

Comments are closed.