Și dacă mai marii PSD-ului arădean l-au mazilit pe fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Arad, pus de către Flavius Măduța – fostul tovarăș a lui Dorel Căprar, tot nu a uns-o, deocamdată, pe Ancuța Stoenescu chiar pe cea mai înaltă funcție. Una dintre cele mai de vază muieri din PSD Arad și pe deasupra colega din CLM a poștașului Vărcuș și al inegalabilului Ilie Cheșa, rămânând în continuare la ISJ Arad.

Dar să nu fim chiar așa răi, ministrul Fifor nu a lăsat-o de izbeliște, că doar s-a gudurit destul pe lângă el și pe la biroul lui. A reușit să o numească prin hotărârea lui ministru Liviu Pop de la Educație, inspector general adjunct. Ce dacă s-au sărit toate regulile, menite să asigure corectudinea şi promovarea pe criterii de competenţă Anca Stoenescu se întoarce, numită şefă adjunctă prin delegaţie…mai mult ca sigur politică. Dacă Anca Stoenescu nu a fost capabilă să își ia concursul, au numit-o acolo fără concurs. Scurt și la obiect, așa ca pentru oamenii de casă ai PSD!

Așteptăm ziua când va mai da o raită pe la biroul ministrului economico-filosof Mihai Fifor și îi va cere șefia de la vârf a ISJ Arad. Facem pariu dragi cititori comuniști că așa se va întâmpla?

Cât despre noul inspector școlar general, Maria Pașcalău, acesta a mai ocupat această funcție în alte legislatură când la guvernare nu era PSD. Și atunci? Atunci, la fel ca și acum asta e valoarea PSD Arad, condus rudimentar de către Dorel Căprar. Nu au oameni valoroși sau asta le este valoarea? Sau ambele amândouă, Dorele?

Inspector Clouseau de Micălaca