Meciul de sâmbătă, de la Șiria, al echipei fanion a Aradului, cu Dunărea Călărași va putea fi urmărit doar de către spectatorii care vor fi prezenți pe arena Otto Greffner din Șiria. Doar de către ei în direct și în exclusivitate. Și asta pentru că TV Arad, cea care a transmis până acum meciurile UTA-ei de la Șiria nu mai vrea, nu mai poate să transmită, live, jocul. Motivul este unul singur și foarte bine întemeiat: lipsa banilor. Pentru că cei de la TV Arad nu au primit și nu primesc niciun ban de la club. Practic, pe lângă că fac muncă patriotică mai ies și în pierdere, făcând deplasarea și asigurând cheltuielile de transmisie pe banii lor. Poate vă veți întreba cum se poate întâmpla ca din un milion și două sute mii de euro pe care numai anul acesta Primăria Arad i-a virat în conturile UTA-ei, a președintelui Șoani Meszar (a asociațiilor, fundațiilor etc. pe care acesta le controlează) nu se găsesc câțiva gologani cu care să se acopere costurile transportului echipamentelor și echipei Televiziunii Arad la și de la Șiria, plus cheltuielile de transmisie. Poate mai mult ca sigur că Șoani, omul lui Falcă de altfel, se ghidează după vorba aia, din popor, ce-i al vostru (al arădenilor) e și al meu și ce-i al meu e numai al meu. Pe când o verificare a cheltuielilor? Mai ales că este vorba despre bani publici.

Lăsând gluma la o parte este tragic ce se întâmplă cu și la UTA în această perioadă. Sau mai bine zis de când șef peste UTA este Meszar. Cu atâția bani cheltuiți să te mulțumești cu un umilitor loc 12 în liga a doua din România… ca să ne rezumăm doar la ce-i doare direct pe microbiștii arădeni.

Cum pe „inima goală” nici cucul nu cântă, fără mijloace financiare nici colegii noștri de la TV Arad nu pot ajunge la Șiria. Oricât de mult ar iubi UTA. Că să tot iei bani de acasă să te deplasezi la meciuri…

Din câte am înțeles, colegilor de la TV Arad li s-a promis, de fapt Falcă le-ar fi promis că se vor rezolva fonduri de la sponsori. Lucru care, însă, nu s-a întîmplat. Așa că, este foarte posibil ca arădenii să vadă meciul de sâmbătă al UTA-ei la TV ȘANȚ!

Hai Domidea

P.S. Suntem de acord cu atitudinea colegilor de la TVA și, din păcate, nu îi putem sprijini decât moral.