Într-o emisiune la o televiziune locală, moderată de „înțeleptul” casei PNL Arad, nimeni altul decât Soooorin Ghilea, ce este plătit de la Compania de Apă, vizionarul și doctorul în comunicare Jitză Falcă de la Didești ne-a dat una tare. Și anume că: „dacă parlamentul are vacanță, atunci și guvernul are vacanță!”. No, ați pricipit? Ce ziceți, dragi comuniști care citiți ediția Flacăra Roșie și online, v-ați fi gânditără ce poate ieși din puțul gândirii marelui strateg ce a dus Aradul la faliment?

E drept, tre să fi doctor în comunicare (precum primarul Aradului) să poți gândi atât de profund. Mai departe ne spune al nost administrator de municipiu că nu din cauză că avem noi printre cele mai mari taxe si impozite din țară plătim așa de mult la bugetul local, ci că statul nu a colectat destui bani. În concluzie, nu el ne jupoaie de lovele, ci statul român. No! Ce ziceți voi? Că Falcă Jitza de la Didești ne zice că tre să ne dezvoltăm pe repede înainte, ca să-i ajungem pe „ceilanți” din urmă. Dar de ce am rămas noi, arădenii, în urmă?

Și ne mai zice vizionarul nostru școlit la Brad că el preferă un guvern care să meargă bine, că atunci și lui îi merge bine. Mă, a dracului pielea pă tine Jitză, în care guvern ți-o mers ție rău? Ha? Ai corajie să ieși în față și să spui?

Dar asta ultima ni se pare culmea perversității: zice „doctorul” ceva de genul că cum că, odată și odată, cineva va trebui să aibă curajul să zică lucrurilor pe nume! Măi, fras să capăt și nu știu ce a vrut să zică elementul din fruntea pocăiților și ungurilor din Primărie și din întreg orașul. Jitză, noi, comuniștii de la Flacăra, îți zicem de zece ani că ai distrus și distrugi orașul, că îți bați joc de arădeni și de banii acestora. Și? Din păcate nimeni nu are curajul și tupeul să-l înfrunte pe pilosul (până acum), pe despotul și tiranul care a distrus și încă mai distruge Aradul.

Dar și când se va întoarce Coldea, pardon roata… atunci să vezi. Dar, din păcate, vom râde prea târziu, pe buzunarul nostră și Falcă ne va face cu mâna de la Bruxelles, de la Parlamentul Europei unde vrea să ajungă anul viitor (la banii lui, e un mizilic să ajungă europarlamentar). Că acolo ar fi ultima sa scăpare. Dacă nu se trezește „organili abilitati”.

H.O.M. Ocoșu

1 COMENTARIU

Comments are closed.