Cel mai exclusivit showroom de finisaje interioare și-a deschis porțile în cadrul unui eveniment de marcă!

Noul showroom Pastel Ceramica a fost inaugurat oficial miercuri, 25 octombrie 2017, în prezența a peste 200 de reprezentanți ai designului de interior, ai arhitecturii și proiectării, ai instituțiilor locale timișorene, ai marilor dezvoltatori rezidențiali din vestul tării, companii partenere și reprezentanți din Spania și Italia ai celor mai importanți producători de plăci ceramice.

Branduri exclusiviste precum Atlantic Tiles, Lamborghini, Aparici, Azulev, Porcelanosa, Marazzi sau Bouquet Ceramic sunt de acum, prezente în cadrul showroomului Pastel Ceramica cu aceleași colecții pe care le expun și în marile capitale europene.

 

Cătălin Botezatu – imaginea noului showroom Pastel Ceramica

Prezența remarcantă a serii a fost nimeni altul decât Cătălin Botezatu, un reprezentant de seamă a designului vestimentar românesc. Împărtășind aceleași valori cu noul brand Pastel Ceramica, acesta este imaginea oficială a showroom-ului. Invitații au fost încântați de prezența lui, fiind una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. Ceea ce l-a convins să recomande Pastel Ceramica este faptul că aici, a descoperit colecții și produse pe care le-a văzut doar în restul Europei, așa cum personal ne-a mărturisit în cadrul evenimentului.

Seara a fost completată de recitalul Cvartetului Adagio. Cramele Recaș care au fost şi ele prezente, doi specialişti susţinând un moment spectaculos de degustare a noilor sortimente de vinuri premium din Gama Regno Recaș.

 

Viziunea Pastel Ceramica: exclusivism, prețuri accesibile și consiliere.

”Casa noastră ne seamănă, ne reprezintă, iar personalitatea noastră se reflectă în ea. Finisajele, culorile, texturile, decorațiunile pe care le alegem vorbesc despre noi, despre ceea ce suntem și despre cum ne dorim să ne simțim atunci când pășim acasă. La Pastel Ceramica știm acest lucru. De aceea, lansăm cel mai exclusivist showroom de finisaje interioare din Timișoara! Am ales cele mai noi colecții internaționale de plăci ceramice, parchet, obiecte sanitare și mobilier de baie. Am îndrăznit să fim diferiți și să aducem plus valoare domeniului ceramicii.” – a declarat Anca Tomoiagă, CEO Pastel Ceramica.

 

Despre Pastel Ceramica

Noul showroom Pastel Ceramica este parte a Grupului Rodspectra, unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale de construcții și finisaje interioare din zona de vest.

Pastel Ceramica este localizat în Dumbrăvița, Str. Petofi Sandor, Nr. 1K, (lângă benzinăria Socar) într-o locație modernă cu peste 400 mp de ambiente și sugestii de finisaje interioare. Găsiți aici, în exclusivitate ambiente precum Chanel No.5, Lamborghini, Godet, Magnifique, Aston, Emerald Decor, Metropolitan, Belour și multe altele pe care să le alegi și să îți transformi casa într-un desăvârșită.

Facebook.com/PastelCeramica  / Instagram.com/PastelCeramica  /  www.pastelceramica.ro