Prea multe nu ar fi de spus. Pentru că o spun chiar organizatorii acestui bal, iar cei interesaţi pot lua legătura cu Dacian Ţolea, Teuţu Boar şi/sau Eli Pintea. Cu cel puţin unul dintre ei sau, de ce nu?, cu toţi. Distracţia, la fel ca şi în ceilalţi ani este asigurată, atât pe plan muzical – maestru de ceremonii Teuţu, cât şi spiritual, Ely şi Dacian fiind responsabili cu acest lucru. Am zâs!

„O nouă ediție, o nouă locație*
BALUL ARĂDENILOR din BUCUREȘTI

Dragi prieteni,

După bunul nostru obicei, luni, 13 noiembrie 2017, de la orele 19:30, organizăm, la Crown Cișmigiu*, Balul Arădenilor din București. Arădenii din București – și nu numai – vor petrece din nou într-o atmosferă selectă, pe acordurile binecunoscute ale frumoșilor noștri artiști.

După cum știți, deși i-am spus mereu „Balul Arădenilor din București”, fiecare vine exact așa cum se simte cel mai bine, fără nicio constrângere vestimentară. În prețul de 150 de lei avem un bufet suedez bogat, care cuprinde mâncăruri diverse tip aperitiv, un fel principal cald, desert și un pachet de băuturi alcoolice și non-alcoolice. Plus muzica cea mai bună și câteva surprize plăcute. 

La intrare vom amenaja un stand cu pliante, reviste și materiale promoționale pentru toți cei care, dintre și între cei prezenți, doresc să-și facă cunoscute afacerile, produsele sau serviciile pe care le dezvoltă în București. Și nu numai. Așteptăm, așadar, dincolo de confirmări de participare, și confirmări/ propuneri pentru expunerea de materiale promoționale. E timpul să ne cunoaștem mai bine și să ne vizităm mai des.”

Mare-i facebook-ul Tău, Doamne