Marţea trecută penalul Ghiţă Falcă, încă primarul Aradului, s-a dus beat la o emisiune TV. Cel puţin aşa susţin majoritatea dintre cei care s-au uitat la Ghilea Show, pe TV Arad. Şi nu sunt puţini, mai ales că vâzându-i prestaţia penibilă care frizează ridicolul mai mulţi internauţi au postat pe facebook imagini din emisiune cu faţa schimonosită a lui Celentano de Arad. Au fost voci, şi nu puţine, care au susţinut că Celentano ar fi apelat şi la „susţinătoare de efort”, presiunea emisiunii fiind, se pare, mult prea mare pentru specimenul de la Brad îmbogăţit peste noapte prin metode doar de el ştiute (sună bine, nu?) la Arad.

Că a fost vorba despre „substanţe”, că a fost vorba despre depăşirea limitei de alcool îngurgitat (la kilele pe care le etalează Celentano de Arad şi cinci boabe de struguri erau destule…), un lucru este cert: EMISIUNEA întreagă şi chiar IMAGINI de la Ghilea Show-ul de marţi au DISPĂRUT de pe internet!!!!! Nu există niciun fel de înregistrare etc. în care să-i vedem făţăul schimonosit şi să-l auzim articulând cu greu cuvintele pe care le-a rostit. De ce au fost scoase? Cine a dat ordinul? Că de ce este clar. Tehnic vorbind, de scos le-au putut scoate doar cei de la TV Arad (oare Ghilea nu ştie nimic?)!

Deci, de ce şi mai ales cine a decis ştergerea urmelor acestei emisiuni ne pot spune, eventual, cei de la TVA Arad. Deşi e clar că Celentano de Arad, sponsorul mass mediei locale (în proporţie covârşitoare) este cel care nu a vrut să mai apară imagini cu el bat mangă! Însă, ceea ce nu ştie Celentano de Arad este că există copii după acea emisiune, puse la păstrare pentru zilele care vor urma. Cât despre Sorin Ghilea… l-am ştiut mai profesionist şi nici chiar aşa de uşor de dus cu Apa – Canalul, pardon preşul.

De 3 lei şi 50 de bani… apă

(P)

2 COMENTARII

Comments are closed.