Sunt voci, şi nu puţine, care spun că Bătrâna Doamnă nu mai are şanse la nimic. Actuala UTA, cea pe care meseriaşul Şoani Meszar, acest Mengele al fotbalului arădean, a adus-o  la sapă de lemn, a făcut-o de râsul României. Noi, comunişti cum suntem, zicem că ar mai fi o şansă, mică ce-i drept: Falcă să o aducă pe Mama Omida antrenor principal la echipa în care în ultimii ani arădenii (prin Primărie, sponsori etc.) s-au investit câteva milioane bune de euro!!!! Aşa vom scăpa de blesteme şi oricum ştie mai mult fotbal decât aceia care s-au perindat în ultima vreme pe la echipă sugând bani cu nemiluita. Mai face baba o vrajă, mai dă cu ghiocul, mai face rost de un ban cinstit din magia neagră etc. Nu râdeţi, că nu e de râs! Că cum a ajuns ca toată sula ogrezii din anturajul UTA-ei să se priceapă la antrenat, altă variantă mai plauzibilă nu se întrevede la orizont.

Dar, staţi, că am auzit una bună: zâce că cică s-a găsit antrenor principal la echipă. Adică, groparul Şoani Meszar s-a gândit deja să aducă pe altcineva. Pe CINEVA, nu pe orişicine pişicher. Pe unul care a fost toată viaţa sa secund pe la diverse echipe de copii ale cubului, ba chiar şi la echipa mare. Unul ce fura din cantonamente (vezi cazul Austria), de la copii. Care vindea echipamentul furat şi alte cele. Care s-a înfruptat din banii primiţi de la club (de la Primărie, să fim bine înţeleşi), care altoia copiii în loc să-i pregătească, care cerea şpagă să titularizeze jucători, care solicita diverse avantaje materiale de la părinţii copiilor, care făcea avansuri sexuale mamelor acestora şi aşa mai departe. Mai adăugaţi dumneavoastră, dragi utişti, care aţi mai rămas apropiaţi echipei de suflet a Aradului şi care ştiu despre ce este vorba. Nu ne cereţi numele eternului „secund”, care a profitat şi profită şi acum, la greu, de pe urma echipei şi care fentează fotbalul, că nu vi-l spunem.

Şoani, noi îţi dăm un sfat tovărăşesc: înainte să te pişi şi pe bruma de suporteri care a mai rămas în aceste clipe grele lângă echipă, înainte să-l numeşti pe acest individ „principal” la UTA, DĂŢI DEMISIA DE ONOARE!!!! Dacă ai aşa ceva… Sau doar banul a fost şi a rămas onoarea ta.

Pădurar la oi m-aş duce

5 COMENTARII

  1. Nu va este rusine sa atacati UDMR-ul? Sanyi este ginerele marelui activist UDMR Tusz, si preten cu Bognar, care este creierul UDMR. Deci, nationalistilor ati atacat de 3 ori UDMR-ul. ???

  2. Voi astia de la flacararosie evitati sa mai scrieti despre uta ca sunteti paraleli rau si doar aduceti defaimare echipei.

  3. Toata lumea bâjbâie în cãutarea soluției salvatoare.Cred cã,,tanti Lizica” dacã s-ar implica aducând niscaiva investitori de prin,,Imperiul de Mijloc” care sã-și punã ideogramele pe tricourile alb-roșii…orice ar fi mai bine decât ce se întâmplã acum.

  4. astia de la flacara, nu se dezmint, niste gunoaie. daca ai sange in instalatie semneaza-te (nu ca ati fi multi si-ar fi greu sa ne dam seama cine). ca banii ii luati de la floraru stim deja.

Comments are closed.