Ați mai auzit ceva ]n ultima vreme de șefii, capii CJ Arad? La din alea lumești ne referim, că la celălalte… Sergiu Bâlcea (unul dintre vicepreședinți) este tot mai prezent mai ales în ochii unei părți a presei.Claudia Boghicevici (altul dintre vicepreședinți) este supărată că nu i-a ieșit pasența cu o funcție înaltă la București. Iar Marini Iustin Cionca, președintele, este ka kum n-ar fi! Haideți să-i luăm pe rând.

Sergiu Bâlcea și-a luat rolul în serios. Și dacă nu s-ar lua după Falcă Celentano de Arad mai că ar fi de viitor. Și, bineînțeles, dacă nu s-ar lăsa ghidat de Geanina Pistru, un alt talent crescut în grădina lui Falcă, și care tinde să „moară” speranță. Sau, poate, atâta poate, oricum și-a depășit condiția – dacă ar fi să ne luăm după unii dintre comuniștii noștri de „frunce”. Nu din punct de vedere financiar vorbim, să fim „bun” înțeleși.

Claudia este și va rămâne Claudia. Dar nu pentru toată lumea. Că, de exemplu, la Revelionul sârbesc doamna Boghicevici nu a considerat necesar că prezența ei ar fi fost binevenită și chiar obligatorie. De fapt, nicio mare sculă (sau mai mijlocie spre mică) din administrația orașului și a județului nu a catadicsit să-i onoreze pe sârbii din Arad (a treia etnie ca număr din Arad, dacă bine știm) la Revelionul lor, pe rit vechi. sau SRI-ul nu a lăsat-o…

Despre Iustin Marini Cionca… ce se mai zicem. S-a ascuns ca… ăla în cucuruz. S-a văzut cu sacii în cocie, ascultă cu tandrețe de Falcă și face ce a învățat cel mai bine pe vremea când era picolo și apoi ospătar. Servește cui plătește. Că de învățat la școală, aia a făcut-o tardiv de târziu, la seralul de la liceul din Pecica. Ce medii a avut? Într-un alt articol veți afla și vă veți minuna pe mâna cui a încăput județul.

O voce din culise ne șoptește că Marini a cam lăsat CJA-ul pe mâna subalternilor apropiați și a luat drumul pribegiei, drum deschis de mentorul său într-ale șmecheriilor. Adică de către Falcă Celentano de Arad. Și bităngălește ca la 20 de ani, vorba cântecului. Dar, cum nici noi, comuniștii de la Flacăra Roșie nu suntem ușă de biserică nu ne băgăm în treaba lui proprie și personală (deși gurile rele spun că e o „treabă” de treabă, nu glumă). El e, în ultima vreme, printre altele, cu China lui, cu Hainanul pe care tocmai l-a vizitat (degeaba, zicem noi) împreună cu o delegație condusă de către directorul de strategii și comunicare al CJA, dr.Andrei Ando, cel căzut într-o altă patimă…

K. URULUI

Explicație foto: Țucu-ți bade ochiu drept și insigna dă pă pept (aici e vorba despre ceas!)

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.