Cum care Manea? Pruncu lu Manea, bătrănu. Cum care stadioane? Alea pe care le tot promite Falcă, acest Celentano de Arad, că le face și nu le mai gată. Adică, stadionul UTA și terenul de la Motorul, baza ICRTI (bugetată anul trecut, fără să se cheltuiască niciun leu de către „marele vizionar al Aradului”) că pe restul le-a făcut kauflkanduri și lidăluri această vinitură de oltean pe care l-am ales în fruntea Aradului. Nu de alta, dar să se îmbogățească, săracul de el!

Băgăm de samă, așa comuniști rebeli cum suntem, că acest Manea care, chipurile, vrea la UTA BD, o legendă a fotbalului românesc, să facă treaba pe care o fac de obicei cei cei de la „Nufărul”. Adică, să curețe. Tot rahatul pe care l-a lăsat Falcă și Șoani Meszar, cei care au cheltuit milioane de euro din banii arădenilor pentru ca Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc să se zbată în partea de jos a ligii secunde… Rușine penrtu spălătorii de bani și pentru acei care își bat joc de banii Aradului și de arădenii microbiști.

Revenind la acest „manea” (Guță, Salam, Sorinel Puștiu etc.) oare ce-l mână pe el în luptă? Nu v-ați întrebat, dragi comuniști utiști? Ce treabă să aibe el cu UTA? Noi atâta am avut de zis, deocamdată. Chiar dacă vă supărați pe noi. Că știm că adevărul doare.

Cât despre stadioane, la pulivară vor fi gata, sau nu în era Falcă!

P.S. Cică, zâce-se că Manea și-a făcut un plan de bătaie pe cinci (5) ani. Ne pufnește râsul, dar asta e altceva. Păi, în ritmul ăsta Falcă nu gată stadioanele mai sus amintite nici în opt, zece ani. Deci, haideți să haidem la Șiria, să jucăm cu FCSB, Dinamo etc. și, de ce nu, chiar în cupele europene. Cu Manea în frunte.

Hai Domidea