Consorțiul „Academica Plus” din care face și Universitatea Aurel Vlaicu din Arad susține propunerea alianței de guvernare pentru funcția de ministru al Educației, în persoana domnului Valentin Popa. Iată comunicatul oficial al consorțiului:

„Rectorii universităților care fac parte din Consorțiul ACADEMICA PLUS, consorțiu format din universități comprehensive cu impact regional – Alba-Iulia, Arad, Bacău, Oradea, Petroșani, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgoviște, Tg. Jiu- care școlarizează peste 50.000 de studenți, susțin propunerea alianței de guvernare pentru funcția de Ministru al Educației Naționale în persoana domnului Valentin Popa, Rector al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Prin calitățile sale manageriale, avem convingerea că Rectorul Valentin Popa va reuși, în funcția de Ministru al Educației Naționale, să susțină promovarea domeniilor strategice pentru România și să asigure atingerea indicatorilor de reformă ai proiectului național „România Educată”

Comprehensativul Komunist

1 COMENTARIU

  1. Neseriozitate? Ieri am trimis trei mesaje cu privire la acest material! Nu a apărut niciunul! Cu tot respectul,VA ROG SA NU-MI MAI TRIMITEȚI MESAJE/MATERIALE! Ștergeți numele și adresa mea de la comentarii.

Comments are closed.