Paparazii noștri au reușit să-i facă un selfie cu camera ascunsă marelui Andraș Andooooo, actualul director de strategii și comunicare de la Consiliul Județean Arad, făcut la apelul bocancilor de către Falcă, cionca etc.. Bineînțeles că domnia sa (cel care până acum a falimenentat pe tot ce pus mâna în presă și nu numia) nu a știut nimic, pe poză nu se aude cum îi suflă Marini Cionca, bossul sau subalternul lui, că nu prea e clară organigrama:˝Andraș, fă-te că lucrezi˝!

Daaa, omul justifică salariul sau cum se zicea din bătrâni, „omul sfințește locul”. Sau cel puțin așa credeam și noi până când ne-a venit o idee (trăiască idiotul sau ideologul, că așa era pe vremea comuniștilor) să apelăm la colegii noștri comuniști ruși care mai au relații la kaghebeul ăla vechi, cu specialiști care descifrează tot tot de pe o poză …

Pfffffoi, ce ne-a fost dat să citim pe raport … ioi, Istenem!

În primul rând, cică pe ecranul laptopului de fițe cu măru’ luminat pe capac, era deschis pe situl anonim vestic.ro (că WEST TV-ul mare, al lui Valer Blidar l-a falimentat Ando), iar într-o fereastră mai mică era un mail de la ceva chinezuță de la un masaj erotic. Chinezuță care, băgăm sama, îi reamintea șefului de la falimentara acțiune Aradul – Capitală Culturală Europeană 2021, că mai o rămas cu o ședință plătită și neconsumată, la masaj erotic cu finalizare.

Pe marginea biroului sunt ceva hartii mai vechi, cu antet de la defunctele Observator și West TV, iar în fața kukerilor ce credeți că se află? Un set de hârtii atât de dragi lui dr. Ando, ceva cu titlul ˝Arad – capitală culturală europeană 20 …˝ nu se vede anul că ține el degetul pe hârtie. Dar, bănuim că e vorba de 2021, asociație de la care Ando a luat câte 3500 de lei în mână, ani la rând, și pe care nu a reușit nici măcar să o califice în finală.

Dar, asupra asociației Arad – Capitală Culturală Europeană 2021, despre milioanele de lei cheltuite de directorul ei executiv Ando, sub privirile și cu acordul lui Falcă, din BANII ARĂDENILOR – să fim bun înțeleși, vom reveni.

Papa POPO 

1 COMENTARIU

Comments are closed.