Stimați comuniști, să te ferească domnu dracu să ajungi în gura muierilor, darmite să intri între ele când se sfădesc. Și facem referire la cearta de actualitate dintre „duoamna” Vass, șefa pe municipiu a femeilor liberale, și o domnișoară, Lavinia Ghergar, de loc din Pecica și care acum locuiește în Arad, și lucrează la Consiliul Județean Arad. Cum nu vrem să alterăm cu nimic declarația celei din urmă referitoare la OF PNL Arad, vă redăm ce a scris Lavinia Ghergar pe pagina sa de fb, atunci când a aflat că „duoamna” Wass a exclus-o de peste tot de unde pe unde a apucat. Pe motiv că nu a vrut să „șeruiască” una dintre aberațiile sau laudele președintei organizației de femei liberale din Arad:

Dragi prieteni,
Pentru ca am inteles ca politica se face cu oameni înțelepți, pentru ca am inteles ca prietenul meu Mihail Neamtu, pentru care am tot respectul și considerația, merita fiecare like și share al meu și îl va avea întotdeauna (la fel ca și alti prieteni din PNL) pentru ca nu am “executat” ordinele de partid de a da share unor postări de familie ale politicienilor care astăzi conduc PNL Arad, pentru ca nu mi se părea oportun si nu ma reprezentau, pentru ca am inteles ca am libertatea de a-mi manifesta opinia și de a nu da curs unor cereri penibile care , apropos, ii fac doar un mare deserviciu primarului aruncându-i imaginea in ridicol ( cel putin in fata oamenilor care au putina pregatire), pentru ca am îndrăznit sa inteleg ca am toată libertatea de a comenta postarile colegului nostru de partid liberal, fostul senator si singurul Ministru de Interne pe care Aradul l-a avut, și de a-i recunoaște meritele in politica locală și centrală ( vezi #elicopterulSmurd) lăsând conflictele din interiorul partidului ( erați o echipa domnilor dar pe unii v-a orbit orgoliul ) și, in fine, pentru ca este pagina mea personală și nu una de partid, pentru ca sunt un OM LIBER si nu un supus, #libertatesisclavie și inteleg ca politica se face la high level si nu la nivel de cartier sau cârciuma de comuna devenita oras între timp, și nu la un nivel de sub 200 pe scala evoluției conștiinței ( btw Dr. David R Hawkins s-ar cruci dacă v-ar întâlni pe unii dintre cei care credeți ca faceți politica) și nu asa, iată ca azi, o mare “duamna” din PNL Arad ( asa se dorește a fi însă acțiunile domniei sale o claseaza intr-o alta categorie) a inteles sa ma “pedepseasca” și am fost eliminata din grupul femeilor liberale!?
Ce urmează? What s NexT??
Asa înțelegeți domniile voastre sa faceți politica intr-o țara care se pretinde a fi una civilizata și liberă? 
Sunteți liberali sau comuniști? 
Suntem liberi sau trăim pe vremea colectivizării? 
Știți sa faceți politica sau doar sa lingeți cizmele cuiva? 
Păcat, practicând politica pumnului in gura astăzi in PNL Arad, pierzându-ne libertatea de expresie, suntem morți ca și națiune iar Romania este pierdută, domnilor! 
Nu ma voi cobori niciodată la un nivel dorit de alții doar pentru a mulțumi și îmi voi menține întotdeauna verticalitatea! 
PS: Aviz amatorilor : asta se pătește dacă nu dam share orbește!?
Sa ne ferească Dumnezeu de limitarea minții umane!
“Sa-ti ferești capul de frig și de prostie!” cum spunea cu atâta înțelepciune PR. Arsenie Boca.

Lavinia GHERGAR

P.S. Poate vă întrebați ce caută namila aia de om în spatele fetei din poza de deschidere. la fel se întreabă ce caută Bogdan Noghiu în PNL Arad și dacă nu el este artizanul…

 

 

Și acum să trecem la femeile PSD-iste arădene. Despre ele nu prea avem ce să scriem. Doar că, așa cum vedeți în foto de mai jos, își strâng… rândurile!!! Păi, dacă președintele Căprar este prea ocupat… la Capitală, iar Geanina Ignuța e supărată că a ratat un ipotetic post în minister (vorba aia, pasărea Mihai Viteazul). Asta e valoarea PSD-ului la Arad. Vreo doi, trei, mai pe chipul și asemănarea președintelui Căprar, în rest pauză.

Poli Trucul UTC-ist

1 COMENTARIU

Comments are closed.