Nici nu s-a uscat bine cerneala pe articolul cu băltoacele de la Polivalenta Arad, de pe parchetul sălii de sport, că s-a și produs inevitabilul. Lucrările la acoperișul sălii, aflate în subordinea DJTS-ului Arad, au fost finalizate, vorba vine!, la sfârșitul anului trecut. Așa bine au fost executată lucrarea încât la o ploiță mai răsărită apa curge de pe acoperiș direct pe parchetul sălii (vezi articolul Doi „Delfinul”, partea trei! Operațiunea „cârpa”). Aseară, adică marți 13 februarie, a fost una cu ghinion pentru Gheorghe Săplăcan, consilier județean al PSD Arad. Deci tocmai de la partidul care a pus directori la DJTS Arad în ultima perioadă. După terminarea antrenamentului fetelor de la BC ICIM Arad, a avut loc o partidă de mini fotbal, sala fiind închiriată, ca în fiecare marți, de mai bine de 31 de ani de către cei la FC Ceala (cea mai longevivă echipă de mini fotbal din România!). În timpul meciului Gheorghe Săplăcan a … plesnit o trântă și s-a întins cât e de mare pe podeaua udă, beneficiind și de loviturile, contuziile etc. de rigoare. A bolborosit ceva, și cu fața schimonosită de durere a plecat direct spre vestiare. Au mai fost și alte două accidentări, dar nu de asemenea intensitate. Însă cu siguranță înjurăturile la adresa administratorului sălii au fost cel puțin la fel de intense.

Măi, tovarăși pesediști care ați recepționat lucrarea (licitată pe bani grei și executată de mântuială de câtre cârpaci) nu vă este frică de Dumnezeu? Dacă erați voi, mai ales tu, Căprare – care ai numit șefii de la DJTS, și futeați o trântă de vă rupeați toate cele pe podeaua udă, tot la fel de pasivi ați fi fost? De ce evitați să spuneți arădenilor cât a costat, cine a executat și, mai ales, cine a recepționat lucrarea?

Cât despre instituțiile abilitate să ia măsuri în astfel de cazuri, Inspecția în Construcții sau care or mai fi, ce să mai zicem. O mână spală pe aialaltă.

Căprare, astea sunt problemele importante ale Aradului, nu să pui tu directori pe la deconcentrate și să-ți plimbi fizicul pe diverse întâlniri așa zise de partid (falimentar în Arad) care se lasă cu chiolhanuri, fie în Arad, fie la București, fie aiurea. Dar, de unde nu este nici Dumnezeu nu cere. La caracter facem referire.

Dr. Menghele  

P.S. Dacă nu știți câți și mai ales cine a condus DJTS-ul în ultima perioadă, vă vom spune într-un articol mai amplu. 

1 COMENTARIU

Comments are closed.