Așa după cum vă povesteam săptămâna trecută, UTA a fost scoasă la tarabă, ca o mireasă cum ar veni, și în această săptămână au dat târcoale investitorii primăverii, care au purces la un tur al orașului pentru a se întâlni cu toți factorii implicați în fenomen.

Informațiile noastre de săptămâna trecută au fost corecte, titlul episodului ˝Se întâlnește hoțu (sau hoții) cu prostu (sau proștii)˝ s-a confirmat, mai ales că la discuții a participat însuși Ali Baba, Faraonul, Celentano de Arad, Jitză, Falcă etc. Pe scurt, ce s-a hotărât? Păi, ca să fie treaba treabă românească, au semnat un contract de confidențialitate ca să nu afle presa că ce și că cum, care âs banii, cine âi dă, și cine âi capătă, că de sifonat știm cu toții cine se ocupă (nicio voarbă despre multiplul personaj de mai sus).

Totuși, presarii vechi au sursele lor bine plasate în pereții comuniști ai orașului și află la timp tot ce nu vor alții să aflăm. Așa că am aflat cum că s-au decis ca să facă o căsătorie de probă, să vadă cum merge treaba, că vorba aia, între ei nu poate fi vorba de încredere, că doar îs unși cu toate alifiile. Așa că rămâne și ˝Messi˝ al Aradului, cel care știe să jongeleze cu banu’ public, și mai intră în combinație și un italian care să aducă ceva ˝soldi˝, să aibe fotbaliștii ce pune pe masă la birt.

În rest, numai de bine, stadioanele se vor face la termene, dar nu se știe care mai sunt alea, UTA va promova, dar nu se știe când, noi, utiștii, trebuie să avem răbdare, bla, bla, bla. Dar oare până când ne vor mai prosti ăștia?

UTA va fi o manea?