Nu ne puteți bănui că ținem partea cuiva, noi ca și vechi comuniști spunem tot ce avem pe suflet și pentru noi adevărul este cel care contează. După ce am criticat permanent conducerea amatoare de la UTA, care sifonează la greu banii arădenilor, iată că vine o persoană din afara Aradului. Persoană care intrând în contact cu ei, cu conducătorii și cu Falcă, ka să facă o afacere și-a dat seama de șmecheriile lui Meszar și ai lui. Elemente care nu se vor da plecate de la borcanul cu miere nici cu poliția, DNA, Parchet etc.!

Înainte să spunem ce avem de spus vă atragem atenția că pe indivizii în cauză nici dosarul de la Suceava nu-i sperie. Își permit să compromită numele UTA, neplătind jucătorii, arbitrii după meci, se judecă cu fostul căpitan Gligor, cerând în „civil” banii dați conform contractului și deciziei Comisiei de Recurs și câte și mai câte… Iar suporterii, prin liderii lor care nu pun piciorul în prag, se fac complici la aceste mârșăvii care poate vor îngropa pentru totdeauna numele UTA.

Dar, iată ce a comentat Florin Manea, cel pe care noi l-am dat în vileag cu trecutul său dubios, după vizita fulger pe care a avut-o la Arad cu intenția de a prelua UTA, pe site-ul sportarad.ro :

Oricand pot face publice scrisorile de bonitate și cea de garantie bancara. Problema este ca nici un investitor serios nu va accepta sa depuna o garantie bancara pe care sa nu o poata controla. Am acceptat la un moment dat formula de 3 ai lor 3 ai mei si 1 de la primarie cu conditia sa nu ating banii primariei. Perfect pana aici. Apoi au venit ca trebuie dubla semnatura pe tot ce se face si cu banii adusi de mine. Pe scurt banii primariei sunt ai lor bani mei sunt ai nostrii. Precum am spus si acum doi ani oricine vine cumpara aer… mai mult sunt oameni in club care cheltuie an de an banii primariei fara sa fie trasi la raspundere si normal ca nu vor sa scape ciolanul, mananca bine si fac afaceri cu UTA ca si cum e a lor. Dan proca si suporterii au intentii bune dar nu e vina nimanui ca pe la voi au trecut oameni care au distrus. Acum spune si tu cum pot convinge partenerii mei sa bage bani ? Intr un sistem in care oricand ma votau afara. Doream sa fac un sa in care toti cei implicati dadeau bani. Deocamdata cei de acolo se dau sefi pe banii aradenilor si se erijeaza in protectori ai aradului. Prin presa au tot felul de oameni care se vand pe o friptura. Azi m a sunat joita cel ce a fost inaintea mea si mi a confirmat ca asa au facut si cu el,. Eu am o meserie care mi aduce bani f buni vad in UTA un proiect dar nicidecum nu am sa mor daca nu sunt dorit. Chiar azi am fost sunat sa investesc la alta echipa dar de liga 1. Pana nu vine cineva si va scapa de toti cei care conduc dezastruos din punctul meu de vedere nu o sa aveti performanta. Uta are bani a bagat 1.7 mil anul trecut dar nu au manageri. Conduc niste amatori care poate ca au dorinta dar nu au pricepere si nici conecti. De aia au fost pacaliti si la contractul care l au cu steaua pt denis man.
Eu va doresc sa reusiti sa atrageti investitori dar cum ai spus si tu nu se poate in conditile date
Cu respect si drag Florin Manea

Proca și Colin … continuați să stați la masă cu Meszar, Falcă și ai lor și veți putea deveni cu toții groparii UTA-ei…

BOB-ul de vikend

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.