Informaţia e, bineînţeles, pe surse, dar exclusivă, bombastică şi total irelevantă. Tovarășii noștrii comuniști sindicaliști ne-au anunțat că vor contribui cu sume substanţiale, de a căror destinaţie nu vor mai întreba niciodată, Gheorghe Falcă, Dorel Căprar, Iustin Cionca etc., toate instituţiile din subordinea lor, firmele lor, ale neamurilor și protejaților, plus ONG-urile din subordinea tuturor. Se mai adaugă toţi purtătorii ilegali de diplome, masterate, doctorate, de diplomat, şoferii, damele lor de companie, care le fac cafea şi diverse tipuri de masaj etc.
La final, toate cheltuielile vor fi secretizate până la live-ul de rigoare! Numai așa, casa de cultură a sindicatelor, intrată acum în proprietatea primăriei, va putea deveni funcțională. Trăiască ”cetatea voluntarilor” și mentorul acesteia, extrapulifantastica Ana-Maria Nyeki Popa (pictorul).

P.S. Pentru cei care nu ştiu, la dărăpănata Casă de Cultură a Sindicatelor îşi au sediul mai multe firme. Și cum cetatea e expertă în renovări … Noi doar glumim!

Meșteru’ Manole