Vești foarte bune pentru doi dintre băieții Viitorului Arad, care au fost invitați să urmeze un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase academii din Italia – Novara Calcio.

Cei doi băieți  sunt Covaci Cristian (2000), mijlocaș lateral și Poșta Raul (2001) – mijlocaș central defensiv, ambii antrenați de Flavius Moisă.

Procesul de recrutare al celor doi juniori a început în luna septembrie când, în urma scoutingului organizat, talentul înnascut al lui Covaci și Poșta a fost observat de agentul de jucători de la Novara Calcio, echipă din liga a doua din Italia. În urma acestui eveniment, băieții noștri vor face un pas important pentru viitoarea lor carieră și vor avea oportunitatea de a-și perfecționa tactica de joc.

Iată deci că sunt talente nu doar la combinata UTA-Atletico, sunt și alte clubuir în Arad care de ani de zile șlefuiesc copii de mici și iată că au început să dea posibili jucători buni și foarte buni pentru fotbalul mare. Le dorim mult succes celor doi și sperăm ca această experiență să le aducă o carieră strălucită în fotbal!