Organizația PSD Arad tremură din toate încheieturile. Și du de acuma, ci de câteva luni bune.  Este știut faptul că (încă) președintele Dorel Căprar fără senatorul PSD de Arad Mihai Fifor este la fel de non-valoare ca și în vremurile când era printre ultimele filiale din țară (nu că acuma nu ar fi!). Dar pentru șeful Căprar nu e o problemă dacă îl părăsește Fifor, că l-au mai părăsit s-au i-a părăsit și pe alți asociați din firmele pe care le-a condus (vorba vine), cei care nu au vrut să fie părtași la falimente.

Ziceam că se descurcă Căprar al nostru, începe să facă „curățenie” în partid, cum de altfel a mai făcut-o și cu alți membri care nu au fost de acord cu asocierea sa cu Gheorghe Falcă și sprijinirea acestui din urmă la toate alegerile de primar. A curățat artileria grea din partid, cum ar fi Flavius Măduța sau Marin Lupaș etc., preferând să țină lângă el slugi gen Tripa sau Todor. Așteptăm să vedem ce curățenie va face în continuare acest personaj numit președinte de partid, Dorel Căprar.

Să vedem cine se va angaja să curețe în urma lui Căprar mizeria lăsată, cine va prelua postul de femeie de serviciu. Că la ce mizerie este în PSD Arad…

BOB Roșu