E mai bine să scrii la rece despre UTA, că altfel ar trebui să pui în titlu 18+ la ce cuvinte îți vin în degetele care apasă tastatura.

Ieri a fost… viol cu public, la Șiria. Cum să vină sătenii ăia de la Clinceni, adunați ka ku arcanu, de 3 săptămâni și să îți dea cu terenul în cap după ce cum că noi ne-am crezut zmei? Toată săptămâna numai cuvinte de laudă au avut toți despre UTA arădeană, de la conducători la antrenori, suporteri și simpli arădeni…

Cine o fi de vină? Păi, eu cred că de vină pentru ce vedem astăzi sunt cei care l-au mințit pe Todea că poate fi antrenor de liga a doua, cei care s-au amăgit că se poate face pregătire de iarnă ca acum 20 de ani, cei care le-au spus juniorilor că au valoare și vor călca pe urmele lui Denis Man (de la Steaua), cei care au renunțat, din prostie, în vara trecută la cel mai bun fundaș și la cel mai bun închizător pe care îl are Aradul actual, cei care au crezut că fotbaliști buni sunt doar la Atletico lui Șoani Meszar (cel care numai el știe cum și pe ce a cheltuit în ultimul an peste un milion de euro din banii Primăriei și, împlicit, ai arădenilor) și, nu în ultimul rând, sunt de vină cei care au crezut că pot reînvia un brand de talia UTA-ei în biroul olteanului Falcă, născut la Brad și cu un așa zis ˝meneger˝ care știe doar să numere banii… Pe ai lui desigur.

Semănăm ce am cules, dragi utiști și nu putem decât să ne dorim să vină cât mai repede vara, să trecem peste umilințele astea și să sperăm… nu știu la ce să mai sperăm…

Z.Muiemă. Șoani

 

 

 

3 COMENTARII

  1. Exista articol in care sa nu amintiti de falca?
    Ori v-a f–ut nevestele, ori sunteti platiti sa ii faceti reclama, ca altfel inca nu imi explic.

  2. smenarii astia de la flacara tot vb de milionu ala, care nici nu a venit inca. dar nu-i stres, la un moment dat o sa isi ia si ei la muie 😉 (cu tot cu floraru care le da bani de-o zama)

Comments are closed.