Pentru cei care nu știu, deputatul PSD de Arad Dorel Căprar, încă președintele organizației județene a partidului aflat la guvernarea dezastruoasă a României, este și vicepreședinte a Federației Române de judo. Asta pentru că în copilărie Dorel de Arad a făcut, ca și alți copii ce însă n-au avut șansa să urce în politică, judo. Și tot pentru cei care nu știu mai vă spunem că la începutul lunii decembrie 2017, la Arad, a avut loc un concurs internațional pentru copii (au participat concurenți din trei țări). Și tot pentru cei care nu știu vă spunem că la sfârșitul săptămânii trecute, în sala desport a UAV Arad au avut loc Campionatele Naționale de judo pentru sportivi de până la 18 ani.

Ei bine, dacă la competiția din decembrie vicele Căprar nu a catadicsit să fie nici măcar fizic prezent, la cea de acum câteva zile a fost pe acolo. Să ia cuvântul, să o laude pe Ramona Lile, rectorul UAV Arad, să fie, la rândul său, lăudat de către aceasta și… cam atât. Că de plătit, în ambele cazuri, la ambele competiții de anvergură în lumea judo-ului juvenil, au plătit alții. În principal sponsori, dar în organizare s-au băgat și cei de la C.S.Ș Gloria Arad, fără de care competițiile sus pomenite nu ar fi putut avea loc.

Deci, marele fost judoka la copii, actual mare vice la federația de profil nu numai că nu a scos niciun leu din buzunarul său de deputat, nici măcar nu a reușit să înduplece pe mai marii FRJ-ului românesc (a cărei președinte este fostul său coleg de partid Cozmin Gușă) să finanțeze măcar una dintre competiții. Deci, zero lei, zero bani în dreptul lui Dorel Căprar, de care nu putea să se bage nimeni în seamă nici la festivitatea de premiere, nici la protocoalele de rigoare. Poate îl va prinde rușinea, lucru greu de crezut, și va reuși să dirijeze niște fonduri de la federație și pentru judo-ul arădean.

Casa Armeții

(P)

4 COMENTARII

  1. Aş adăuga doar că titlul ar fi fost mai potrivit așa :
    Dorel Căprar, zero lei, zero bani, zero CARACTER

  2. forma asta de viața atata poate. La psd arad este prastie totul, păcat de oamenii care au votat cu ganduri bune, dar sunt mamaliga. Aștept ziua când jegurile astea vor zbura din sediul ăsta minunat, nu datorita lor. Lingaii și pupincuriștii sunt la ei acasa, din pacate, repet, pt votanții cinstiți dar prea naivi, unii.

Comments are closed.