În ultima zi a lunii lui februarie, la sediul călduț al ADI (Agenției de Dezvoltare Intercomunitară) SIGD (Serviciul Intergrat de Gestionare a Deșeurilor) Județului Arad, situat hept lângă Hotelul lu Astoria Continental (un fel de spital farmacie, la câtă gresie are pe metru patrat) a avut loc o conferință de presă. Maestru de ceremonii (secundar rău de tot) a fost Adi Țolea, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad (pe vremea lui Ioțcu, adică atunci când se semna un contract nerambursabil de 30 de milioane de euro pe SIGD, și a cărui termen de finalizare se încheie cât de curând!!!) împreună cu cineva de la RETIM Ecologic Service SA. Adică, o firmă în care Primăria Timișoara are 50%, și RER România (nu Oradea, că și acolo au) are tot la fel, care ne vor lua, selectiv, gunoiul începând cu data când le expiră contractul celor de Polaris-ul lui Dorel Popa (Dumnezeu Să-L ierte) și Jitză Falcă.

Nu intrăm în amănunte, unele dintre ele le-ați putut citi (sau mai puteți încă), ci doar vă rugăm, stimați comuniști ce veți plăti gunoiul la prețuri considerabil mărite (vă vom prezenta și acte din contract), să vă uitați la „chipul” de mai sus. Și să vă întrebați ce legătură are instinctorul de la ISU cu această afacere.

P.S. Cât despre foto cu Falcă și ceilalți… vă vom da amănunte data viitoare. Că este o afacere în care nu mai contează culoarea politică. Numa banu!

Pomperu vijilent

(P)