De câteva zile Celentano de Arad, tartorele, zice el, presei arădene este văzut pasager prin Arad și prin Primărie. Merge, vine, că doară avioanele circulă de pe Timișoara pe banii arădenilor. Umblă a nost primar ca fiocu sau ca pielea pe… instrument. Să ne scuze cititorii pudici, deși comuniștii nu au fost, nu sunt și nu vor fi pudici – mai ales cei de prin preajma Flacării noaște.

Scuzată-ne fie lipsa de modestie comunistă, noi cam știm pe unde bântuie primarul în aceste zile de MINUS (la toate capitole) pentru Arad. Sula îi e lui că străzile din municipiu sunt (majoritatea) impracticabile pentru sportul zilnic numit automobilism. Sula îi e că RETIM-ul face sau ar vrea să facă legea cu gunoiul menajer și nu numai, din municipiu și județ. Și egzemplile har putea să cură la vale ca Murășu în 1970. El are treabă la schiuri viteză, patinaj slalom prin Austria, Italia. Etc. Dar și cu alte treburi, mai omenești, la București. Și pe la București, că CREATIVE cum îl știm și obișnuit cu MEDIA la picioare (sau între picioarele MEDIA!!!)… e ficior feroce, ce să mai zicem.

Jitză, nu că am fi invidioși, că suntem, dar pe noi arădenii plătitori de taxe și impozite cui ne lași? Lasă că venim cu amănunte picante, și care precis o să-i placă și lu doamna ta. Încă doamna ta, că ați refuzat să vă mai prezentați la procesul de divorț din cauză de frică de împărțire a averii. Imensei averi dobândite în câțiva ani. Dar, asta e treaba altora. Noi numa am bifat.

GiGOLO

(P)

Foto: internet, e cu titlu de îmbogățire a conținutului articolului pamfletar