Am primit la redacție o scrisoare deschisă adresată președintelui FRF, Răzvan Burleanu, pe care o redăm integral:

Domnule președinte Răzvan Burleanu,

Suntem un grup de vechi simpatizanți ai clubului UTA, club cu care am crescut și pe care îl iubim de zeci de ani, ca pe familia noastră. Am citit în presa din Arad și suntem de-a dreptul stupefiați că un amator, diletant și om fără caracter, pe numele lui Codru Grădinariu, vremelnic director general al clubului nostru drag, este pe cale să primească diplomă de manager sportiv și a mai fost admis și la școala de antrenori pentru licență A, diplome pe care le girează federația pe care o conduceți.

Nu puteți, domnule președinte Burleanu, să dați o diplomă de manager sportiv unui om care nu respectă Statutul FRF și a pornit proces civil în speța ˝Gligor˝, un om care are numeroase amenzi luate din cauza abaterilor disciplinare, toate făcute, zice el, în numele clubului UTA, pentru fapte binecunoscute de dumneavoastră. 

Nu puteți, domnule președinte Burleanu, să primiți la școala de antrenori un fost jucător care a ieșit din fotbal pe ușa din dos, după ce în campionatul Ungariei a fost exclus din viața sportivă pentru fapte reprobabile la adresa unui arbitru. Mai mult decât atât, diploma aceasta, după cum declară chiar el, o vrea pentru ˝dezvoltarea personală˝, că de profesat, suntem siguri că nimeni nu va risca să își dea echipa pe mâna lui. Mai bine admiteți la cursuri antrenori cu vocație și talent, băieți de caracter, iubiți de jucători, care profesează la echipe de fotbal și care sunt la început de carieră și vor să ajute la dezvoltarea fotbalului românesc.

Vă rugăm, domnule președinte Răzvan Burleanu, să reflectați la cele scrise de noi și să nu permiteți acestui om fără caracter să se împăneze cu două diplome pe care nu le merită și care nu credem că vor păcăli pe nimeni despre calitățile de conducător sau antrenor pe care doar el crede că le-ar avea.

Cu stimă și considerație, respect pentru ce ați făcut pentru fotbalul mic din județul Arad,

un grup de utiști bătrâni  

 

4 COMENTARII

  1. Cred ca ati vrut sa scrieti ca scrisoarea este semnata de un grup de batrini si … prosti.

  2. ma da voi astia mai tuluci asa fara ata rupta la sula cum sunteti ma decretei,din flori s-au mama eroina?

Comments are closed.