Într-un ziar de casă al partidului de guvernământ, Răzvan Onica, candidat desemnat al PSD pentru primăria Sebișului, s-a lăudat cum că: ˝Țin la orașul acesta și dintotdeauna mi-am dorit să fac ceva pentru el, așa cum au reușit și părinții mei să facă. Cred că a sosit momentul să mă dedic acestui lucru. Am încheiat contracte cu mediul public și privat – și întotdeauna mi-am respectat semnătura. Oamenii mă știu ca un om de cuvânt.˝

Răzvănel al nostru are contract de deszăpezire cu primăria Sebiș și a cam rămas corigent săptămâna asta după ce banii de deszăpezire i-a luat demult și evident i-a și cheltuit, acum a scos cam greu utilajele, după cum relatează sebișenii.

Răzvan „Termopan” este foarte ocupat acum, „gura lumii” vorbește că ar face găuri prin pământ să găsească gaze, a promis oamenilor că dacă ajunge primar „le dă gaze” și cum e pământul înghețat durează și de aceea nu are timp de deszăpezit. Pentru că da, asta ar fi promisiunea, gaz pentru oraș, că în rest, Sebișul lui Feieș are de toate: apă, canalizare și străzi asfaltate în toate localitățile aparținătoare, Primărie modernă, spital, casă de Cultură, sală de sport, stadion, școli modernizate și tot ce trebuie unui orășel din județul Arad. Nu-i facem noi reclamă, ce a făcut Feieș în douăzeci de ani se vede și se cunoaște de către toată lumea. Arădenii chiar regretă că Gheorghe Feieș nu a avut buletin de Arad …

BOB-ul de la Sebiș

 

 

 

 

5 COMENTARII

  1. Poate pe functiile alea trebuiau pusi oameni din alta tara sau trebuia sa fii tu intrebat pe cine sa puna ? si legat de gazul ala de se tot vorbeste de el, ii la ineu si distanta si proiectul necesar nu vin de la Sebis cu exclusivitate, ca nu are primaru puterea si resursele necesare sa il duca aici si daca ar avea nu ar fi ok sa profite celelate localitati de banii investiti sa sebis, cand are sa vrea PSD sa faca acel proiect are sa se faca, ca ei sunt acum la putere, momentan se ocupa de sefa de la DNA sa il scape pe dragnea si pe restu de parnaie, aia de ii „iubeste” toata tara pentru cat rau au facut in acesti 2 ani si cat mai incearca sa faca si legat de gaz, el vine pana la strada, dar ca sa il ai in casa te mai costa intre 5000 si 10000 ron pe fiecare cetatean, chiar atati din Ineu crezi ca sunt racordati la gaz ?
    Legat de copii nu stiu ce sa zic, au gradinita, scoala, sali de sport si locuri de joaca, ce ar mai fi necesar la 2-3 mii de locuitori ? (nu ca n-am vrea noi mai multe, dar sa fim si realisiti si sa ne uitam si in jur)
    La faza cu pavatul de sate iar o dai in balarii, la Salajeni nu ii nimic pavat domnule Yo, este asfaltat satul pana la cimitir ( CUM A FOST PROIECTUL PE BANI EUROPENI) si strazile laterale, ce sa mai vrei pt 150-200 de oameni ? ii perfect ! dar la Prunisor unde este mult mai multa lume, de ce sa nu fie pavaj ? sa mearga prin noroi ca tu vrei pavaj nou pe strada Crisului ?
    Legat de taxe sa stii ca nu aia saraci nu si le platesc, omul simplu este cinstit, aia multi din sate si de la oras le platesc, aia smecheri si cu bani nu le platesc si aici ai oleaca dreptate, aia sunt gunoaie, dar sa generalizezi asa si sa faci pe toti din 3 sate apartinatoare si din Sebis gunoaie nu ii ok.
    Toate au fost bune pana ieri, cat a fost Feies primar, tot ok, toata lumea multumita…..ani la rand multumita, nu 2-3 zile, acum vine Yo si ne zice ca am votat gresit pana acum si ii vai si amar, de ce nu ai venit tu pana acuma si sa incerci sa faci ceva mai bun ?

Comments are closed.