Din păcate, săptămâna asta a fost total aiurea, ne-a lovit gerul siberian și în loc să culegem  ghiocei de 1 martie, dăm la lopată să curătăm zăpada din fața casei sau blocului, așa cum șade bine unui gospodar.

Noi, împrejurul caselor, curățăm pe gratis. RER-ul de la Oradea, dus de Falcă pe 2,5 milioane de euro ar trebui să fie cu străzile… sau mai bine zis cu unele din ele, pe unde circulă aleșii locali. Pentru că în rest, în cartiere, unde locuiesc cetățenii plătitori de taxe, se așteaptă încălzirea ce se preconizează, de săptămâna viitoare.

Ăsta este blestemul arădenilor de cel puțin 12 ani încoace, câteva zile de iarnă și vedem dimensiunea națională, europeană, mondială și intergalactică a administrației Falcă, cea mai slabă de la înființarea orașului. An de an, Aradul iese din toate topurile primelor zece orașe din țară din tot felul de puncte de vedere, nu doar de urbanism, ci și de mulțumire a locuitorilor, de modul de viață, de confortul și dorința de a locui în cel mai vestic oraș al țării.

Priceperea lui Celentano se limitează la pusul cuburilor de gheață în whiskey, meșteșug dobândit de la nașul său, marinarul nepereche, Trăienică fără frică.

Și uite așa, încet, încet, Aradul devine un orășel de provincie situat pe drumul Timișoara – Oradea.

Mai jos imagini de primă-iarnă din Arad … mulțumiri RER și Jiță Falcă din partea cetățenilor pentru oportunitatea de a poza și posta pe facebook asemenea cadre …

Prima poză este cu trotuarul din fața sediului PSD. DUpă cum se vede, a fost curățat frumos de către minunata organizație de tineret a partidului, lăudată zilele trecute de Florinl Tripa …

 

 

gerilă

1 COMENTARIU

Comments are closed.