Lovitură grea pentru Jiță Falcă de Didești, olteanul de la Brad și primar de Arad, după ce PSD-istul Mihai Fifor a devenit „șăful” Regiunii de Vest a României. Acesta din urmă a fost ales de către social-democrați vicepreședintele Regiunii de Vest în urma voturilor exprimate la Congresul PSD.

Gheorghe Falcă ne zicea odată, nu de mult, la televizor că el ar fi îndreptățit să devină guvernator, deoarece experiența sa proprie și personală, dublată de formarea sa îl recomandă ca un om cu vocație regională: „Sunt cel mai longeviv edil din regiune şi asta mă ajută să înţeleg fenomenul regionalizării” (citat din spusele vizionarului Celentano de Arad)

Na, ce să vezi? Că-l frecă Fifor și ajunsese el cel mai recomandat tovarăș, cu o vocație mai lungă, pardon mai mare decât a lui Jiță Falcă de Didești. A lui e Regiunea de Vest și, poate, că în 2020 va fi a lui și Primăria Aradului, mai ști?

Așa că, dragă încă edilule șef, ți-a mai rămas un singur lucru de făcut, la fel ce face și câinele bătrân, stă în cur și se linge pe …(comuniștii cititori de Flacăra știu continuarea).

Cățelul comunist

(p)

1 COMENTARIU

  1. Interesant cum se bat oltenii pentru suprematie in vest , la noi ! De ce nu-si incearca puterile la ei acasa , in Oltenia ?

Comments are closed.