Vestea că UTA este acum low cost, adică la bani puțini, o atras interesul multor investitori. O fost Manea cu ai lui impresari italieni care și-or făcut ei socoteala că pot pune de o fraiereală dar n-o țînut. Să zvonea că mai vin ceva dă pă la București, din ăia ce ar fi venit cu gălățeanul Stan, dar neavând aeroport funcțional pe intern la Arad, nu or mai avut chef dă drum lung.

Despre eternii investitori din Arad nu să mai știe nimic, nu ar fi semne că să bagă, cu toate că, pretențiile lui Șoani Meszar or mai scăzut după dezastrul din toamna trecută.

Nimeni nu s-o gândit însă că mai sunt potențiali investitori în județul Arad. Păi când or auzit că e vorba de ceva ieftin (care a fost purtat dă câțiva ani de niște amatori, devenit acum un second hand cum ar veni) un grup dă milionari cu investiții serioase în imobiliare la Șiria, și-or trimis doi reprezentanți să vadă pă viu echipa la meciu cu Sibiul. Oraș în care au și ei cumetri cu afaceri grele, fier și cupru. S-or pus așa discret la o loje, în spate, la tribuna a treia și au urmărit cu atenție tot ce s-o întâmplat pă teren, dar și în tribune.

Dă plăcut, le-o plăcut, nu or înțeles ei mare lucru di ce or fugit ăia pe teren ca nebunii după o loptă, când mai erau câteva și la marginea terenului. Dar scandările, scandările alea daaaa, au râs copios când le-or auzit. S-or simțit ca acasă, ce să mai, or mai aflat și ei ceva expresii noi, mai subtile, dar de mare efect.

Zilele următoare să pare că vor veni la club cu o ofertă concretă, nu-i problemă la ei dă bani, ăștia îs mărunțiș ce trăbă la UTA. Am aflat că or pregătit pă lângă euroi și galbeni în salbe, dacă trebe, deci sunt solvabili, și pă dasupra au și garanții imobiliare, așa cum cer suporterii. Baiu pentru unii ar fi acela că-l vor și pe Mister, că altfel nu mai au suporterii pe cine blăstăma și înjura și nu mai iese atmosfera dă șatră. Dar când pun ei auru pă masă, altfel să discută, nu?

Tetrailes bahtalo!