Ionel Șoimoșan este un tânăr, dar vechi (peste 15 ani de experiență) politician arădean. Nu a ținut cu tot dinandinsul să iasă în față, așa cum face majoritatea din cadrul speciei de politician, preferând eșalonul doi și, în primul rând munca de echipă. Originar de pe Valea Mureșului, acum este șef de serviciu la Primăria Conop, de numele lui Șoimoșan și a echipei sale (în special tineri) se leagă multe dintre realizările PSD-ului arădean (așa cum au fost ele) și mai ales ale actualului președinte PSD Arad Dorel Căprar. Dar, iată ce a scris într-una din zilele trecute, Ionel Șoimoșan pe pagina sa de fecebook:

„Dragi prieteni, spre bucuria unora, necazul altora, şi mirarea celorlalţi, vă informez că începând de astăzi, nu mai fac politică! După 27 de ani, am ajuns la concluzia că toţi şefii de partide de la nivel central au acelaşi caracter, INFECT! Pe nimeni nu-i interesează cetăţeanul, nici măcar membrul de partid care munceşte pentru ei ci, doar interesul personal! Există o limită a suportabilităţii iar eu am ajuns la acestă limită! Până la alegerile locale, facem doar administraţie pentru că, este mult de muncă, dacă vrei să munceşti! Mulţumesc celor care au făcut parte din echipa mea în aceşti ani!”

Alte cuvinte ar fi de prisos. Doar atât am mai dori să-l întrebăm pe Doru Căprar, șeful de-alungul anilor al lui Șoimoșan, pe când o decizie de onoare a sa? Că peștele de la cap se împute, nu-i așa?

BOB de la PSD

P.S. Apropo, La mulți ani cu sănătate, Ionel! Că tot a fost ziua ta.