Al treilea meci cu Popa pe bancă, terminat cu o victorie, confirmă valoarea incontestabilă a tehnicianului arădean. Dintr-o echipă tânără, plătită ca vai de ea, a scos maxim în primele trei etape ale anului. Să scoți un punct cu Sibiul care va promova în Liga I și să bați locul 4 care are pretenții la baraj, nu puteau realiza utiștii cu Todea pe bancă!

Practic, UTA a ieșit din zona mișcătoare, mai sunt destule meciuri de unde vor scoate puncte, este liniște acum la echipă. Mai puțin în tribune! Peluzarii lui proca cel fără de greșeală și pată, cel mai drept și mai de caracter utist, atoateștiutorul evenimentelor controversate din ultimii 20 de ani de la clubul UTA, sau mai pe scurt, sclavul lui meszar și falcă, al treilea pilon cum ar veni al noului club înființat în biroul dreptunghiular de la kilometrul zero, au făcut ce au știut ei mai bine, au încurajat echipa de rușine după ce au fost huliți în văzul țării de cei din tribună la meciul cu Sibiul. Bineînțeles că au avut grijă și de Mister, i-au dat să mănânce și l-au făcut ˝sclav˝. Au dreptate, Popa muncește ca un sclav la club ca să-și apere numele și cariera, ca să salveze UTA de la o nouă rușine națională spre care se îndrepta cu pași repezi!

Ce să știe sclavii lui proca în afară de aberațiile șefului lor care știe el ce aranjamente s-au făcut acum o grămadă de ani? Păi le spunem noi că acum 25 de ani, UTA cu Popa antrenor juca în Divizia A și se bătea cu Steaua, Dinamo și Rapid! Ce caracter au niște huligani care înjură un antrenor de 65 de ani care are în spate o carieră la care nici nu visează vreun antrenor arădean?

p.s. numele de oameni mici se scriu cu litere mici

Rușine să vă fie!

 

1 COMENTARIU

  1. Daca mergi in peluză și cânți înseamnă că ești huligan? vedeți că aduceți jigniri mai multor persoane .

Comments are closed.