Sătul de trenarea cu lunile a începerii lucrărilor de reabilitare a drumului județean ce leagă Lipova de județul Timiș, drum pe care își rup mașinile și locuitorii comunei Zăbrani de mai bine de 10 ani, primarul Marian Toader a dovedit că este vertical și cu frică de Dumnezeu și cu respect față de cetățenii care l-au votat și a postat pe facebook un mesaj fără perdea:

„Dragi prieteni, privesc și eu cu consternare la declarațiile recente ale președintelui CJ Arad Iustin Cionca și nu pot rămâne indiferent atât față de modul ironic în care sunt tratați participanții la trafic pe DJ 691 ( Lipova-Zăbrani-Limită de județ Timiș), cât și la nesimțirea afișată față de toți locuitorii acestei zone, atunci când face analiza stării deplorabile a drumului judetean mai sus menționat! Ne întrebăm cu toții, acele „cratere” sunt doar din iarna asta de când au furat PSD-iștii banii și i-au mutat la Teleorman? Suntem o rușine! De zece ani fac lobby pe lângă CJ Arad, în speranța că cineva o să audă! Dar prioritar pe agenda președintelui CJ Arad este balta de la Ghioroc pentru care au fost alocați în ultimii doi ani, nu mai puțin de 2,2 milioane lei! Iar cu aroganța-i caracteristică, ne mai ia și la mișto! Rușine!”

Asta o spune primarul Marian Toader, dacă o spuneam noi ziceați că ținem cu Căprar și Fifor, și o face după ce și ˝săgeata˝ Ando a publicat în fițuica lui de internet ținută pe sponsorizări de la instituții publice un articol ridicol în care dă vina pe lipsa reparării unor drumuri județene pe PSD după ce județul este condus în ultimii zece ani de portocalii vopsiți mai nou în galben liberal.

foto: din fițuica lu’ Ando, ăla e titlul lui la articolul penibil

Bănățanu, da’ nu ăla dă la apă

 

 

1 COMENTARIU

  1. Toader îi ăla scos cu cătușe din primărie de DNA? Ăla cu mai multe dosare penale? Credibil și el și bețivii care scriu la comanda lui.

Comments are closed.