„Poliția Lucrărilor” și-a pierdut comandanții. Andraș Ando și Marinel Cionca bat în retragere!

În urmă cu aproape doi ani de zile, de când s-a schimbat conducerea Consiliului Judeţean Arad, în fruntea instituţiei au venit nume noi. Cionca Marinel, ospătar experimentat în ale administrației, fost primar de Pecica de trei ori (dar fără rezultate remarcabile lăsate în urma lui). A mai acces în funcția de vicepreședinte, a noastră blondă Claudia Boghicevici, deputat, ministru… tra la la (despre ea cu altă ocazie) și nimeni altul decât Sergiu Bîlcea, pupila lui Falcă, a lui Caius Parpală și a lui Ioan Neluțu zis Cristina, omul bun de trimis peste tot, că servea partidul (PNL la aceea vreme). Despre trădarea lui în următoarele materiale.

Dar hai să ne amintim ce ne declara Marinel de la Pecica la aceea vreme; „Gata, schimbăm ritmul în Consiliul Judeţean, nu am venit să dau pe nimeni afară, nu mă interesează că ăla e omul lui Ioţcu, celălalt e omul lui Ţolea. Vreau doar ca toţi să îşi facă treaba pentru care sunt angajaţi. Nu am venit aici să concediez oameni care ştiu ce trebuie să lucreze. Dar trebuie să vedem ce ştie fiecare”.

Acest Marinel Cionca – Arghir anunța că el, ca președinte, (devenit acum sclavul maghiarului Andraș Ando) va înființa „Poliția lucrărilor”, un organ de control „beton”. Dar la vremea respectivă ne gândeam ce lucruri mărețe vor să facă tandemul Cionca – Ando, vedeam muncitori amendați, patroni de lucrări umiliți, plângând de spaima amenzilor poliției lucrărilor.

Ce căcat! Au știut clar că nu vor face nici cea mai mică lucrare, nici un drum reabilitat sau modernizat de aceea au făcut atâta gargară. Ce lucrări au făcut cei doi păcălici din fruntea județului? Vă spunem noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, nici una. Sau dacă, dragi cititori, vizitele în China, Dublin… etc sunt considerate lucrări, atunci…

Oare cât va mai merge șmenul acestui Consiliu Județean? Chiar și pe Falcă, cel mai tare din parcare, îl fac acest tandem Cionca-Ando… Da să-i lăsăm să se omoare între ei, că noi, arădenii, care până acum am pierdut, vom avea de câștigat.

Vom reveni cu amănunte din acest consiliu maghiaro-român, Andraș Ando – Marinel Cionca Arghir. Atenția la vighiarz!

T.M. Atika