Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au efectuat două percheziții în locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc/ cannabis, ciuperci halucinogene și alte bunuri au fost ridicate de polițiști.

Joi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele unui bărbat de 31 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate următoarele: 13,447 kg. cannabis,  279 timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame ciuperci halucinogene, 1,74 grame Ketamina, 26,70 grame substanță albă pulverulentă, 1 cântar, chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.

În baza probatoriului administrat, bărbatul au fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Arad.

OFIȚER DE PRESĂ, Inspector principal de poliție Lorena RADU