No, multe am văzut io la viața mea dar așa meci scurt cu poli n-am avut în tătă istoria fotbalului arădean. Dacă mai punem și că primim trei puncte că ei s-au retras, totul pare fain. Dar cine o fost acolo nu prea ar zice că o fost fain.

Înaintea meciului tătă presa o dat că vin sute de poliști păstă noi, organizați calumea, că și-ar fi luat belete câte or vrut că arădenii nu-s curioși dă meci. Amu drept îi că la așa meci, nevestele și copii au spus pas din start iar bărbații s-or gândit că mai bine se văd bătăile cu reluări pe digisport decât de pe stadion unde poate pierzi ceva că nu ești atent. Nici cele două ceasuri rele ale zilei de marți nu le-o convenit la mulți, că cică exact alea or fost, dă pă la ora patru încolo.

Io stăteam relaxat cu tri precini la tribuna a doua, erau locuri libere, o fost bine așa, vorba aia, mai răruț că-i mai drăguț și ne-am trezit lângă noi cu câțiva inși care cică or fost izgoniți de ăia din tribuna întâi. Unu din ei avea un tricou mov și scria pă el ˝fără patroni˝. Hopa zîc, asta-i deviza noastă, âștia îs comuniști de-ai noștri din Cimișoara, cheți dă cheți. După ce i-am auzit cum vorbeau la telefon mi-am dat seama că erau șefii lu’ ăia de stăteau afară că îs prea mulți și nu vor gaborii să le dea drumul pe teren.

Sincer, fotbal nu prea o fost, în afară de penaltiu cela ce l-o apărat Robi, la care n-am avut nici o emoție, știam că îl apără, nu prea o fost cine știe ce. Poate că d-aia or și ieșit poliștii, că nu prea le mergea mingea cătă poartă și ai noștri or început să prindă aripi ca red bulu.

Forfotă mare după meciu ăsta, îi clar că o fost ceva putred cu beletele, că or fost ceva trădători de prin Arad care or dat la poliști mură în gură cum să intre pe stadion numa’ că o fi banatu fruncea, da’ Aradul îi gâtu mă, și s-o răsucit exact când trăbuia și le-o dat țapă la poliști.

Io zic așe, băieții ăia care or dat cu mucii în fasole și or dat beletele la poliști să facă un pas în față, să își ceară scuze și să vedem ce-o mai fi că altfel o fi vai de mama lor de-i prindem noi comuniștii. S-o auzît la tătă lumea? No, să vă vedem care aveți sânge în instalație, că dă gură la înjurături vi-s buni!

 

Tribuna 2