Da! noi comuniștii de la Flacăra Roșie sărbătorim  1Mai, sărbătoarea celor ce muncesc, nu a celor care chiulesc, totul în numele poporului, a rememberului tovarășului Nicolae Ceaușescu. Da așa suntem noi mai aparte, așa vom fi și pe viitor. Din păcate nu ne mai putem strânge la un loc muncitori, țărani, intelectuali, pionieri sau uteciști, pentru că am rămas prea puțini în prăpădita asta de țară să demonstrăm în fața autorităților. Din păcate nu-i mai interesează!

Defilăm și acum, ce-i drept încolonați, spre țările unde mai putem șterge o babă la cur sau să fim sclavi la câte un antreprenor, care să ne arunce niște bani de ăia verzi la culoare și să ne scoată din cap simbolul și mândria națională.

De ce la Bucegi nu mai sărbătorim 1 Mai, cu mici, cu bere, că doar se știe de când lumea, românul nost e prieten cu grătarul, berea, micii și muștarul. Ne-am pierdut ca neam, ca identitate?  De ce după așa zisă Revoluție încă în Arad se mai găseau terase care mai respectau unele metehne comuniste, gen 1 Mai, 23 August…adică serveau clasicii mici și bere. Vremuri de mult apuse!

Dar nu-i nimic, că pe 23 August noi vom sărbători din nou în ciuda celor cu idei de astea democratice, occidentale. Vom fi la iarbă verde, la grătarul încins pe care vor sălta în voie micii și va curge berea ca și Mureșul. Că de la tovarășul Falcă vom vedea ceva foarte mic, ceva care să îngroape Aradul cât mai tare în fumul dens de incompetență ieșit din creierul lui. Că fumul de la grătar îl vom da noi, comuniștii de la „Flacăra Roșie”

Comuniști cum suntem, doar așa putem încheia;

Râde iară primăvara,
Peste câmpuri, peste plai,
Veselia umple ţara,
C-a venit Întîi de Mai!

Muncitorii au pornit
Şi-ntr-un glas s-au înfrăţit!
Şi ei azi sărbătoresc
1 Mai muncitoresc.

Înfrăţiţi azi cu ţăranii,
Muncitorii-n joc şi cânt,
Prăznui-vor în toţi anii
Libertatea pe pământ.

Peste mări şi peste ţări,
Se adună pe cărări,
Lumea toată în alai
Pentru al nostru Întîi de Mai.