Am trăit să o vedem și pe asta. Noi, ăștia, care umblăm cu tramvaiul prin Micălaca asta mai mare numit Arad, nu cu Range Roverul din dotarea primei doamnei a municipiului și județului. Mai marea șefă peste CTP Arad, pe numele ei Geanina, că Pistru nu prea mai e cam de multișor, i-a dotat pe vatmani cu telefoane „moderne”, un fel de telefon roșu (ăsta din „chip” e alb, că e sub acoperire), telefoane la fel de moderne ca și tramvaiele din Arad, de altfel.
Noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, am tras cu urechea și ce credeți că raporta vatmanul?

„Doamna Geanina, șefa noastră cea de toate zilele, să știți că în tramvaiul meu sunt cam 70 de grade celsius și să știți, doamna Geanina, că fraierii încă rezistă! Au mai leșinat vreo trei pensionari, da nu erau membri PNL, așa că dă-i dracului, e pesediști. Nu mai am de raportat nimic șefa. Încheiat.”

De cealaltă parte, șefa se bucura la maxim. Se gândea clar că telefonul „roșu” din tramvaie e mult mai eficiente ca cărțile lui Boghicevici (Claudia, vicepreședintele CJA). Aceasta, adică șefa Geanina i-a răspuns vatmanului care a pus ăsta telefonul roșu pe șpeakăr și am auzit și noi:

„Bă, sărăcie de vatman, dacă dă dracul să te tragi cu tramvaiul pe la umbră, te ia mama dracului! Să-i lași dracu să crape, că tot nu au fost la vot. I-a ținut dracu în casă și de aceea a câștigat PSD-ul în Arad. Tu crezi că ăștia merită să trăiască? Să crape acolo, în căldură, așa ca meduza când o pui pe nisip la soare. Ce dracu vor, climă? Că ei dau trei lei pe bilet, iar eu am dat o cocie de bani pe Rover, să aibă aer rece ca și mine. O p..ă!”

Așa că, stimați călători, acumulați căldură din tramvaiele lui Geanina de la Compania de Apă și Canal (oare cât o salariul o avea?) că la iarnă, dacă CET-ul crapă, o să aveți nevoie de această căldură. Până atunci multă sănătate. Celor care scapă!

Florin M.

(p)

1 COMENTARIU

  1. SALAR DE VATMAN IN EUROPA-1950- LEI.RUSINE.CRED CA TREBUIA 1950 -EURO.VA MAI BATETI MULT JOC DE VATMANII DIN ARAD?O GREVA GENERALA SI VA SARE ORASUL IN KAP.SE VA REZOLVA IN ZIUA ACEEA SI SALARIUL SI BONURILE DE 9-LEI 57.DAR SA AI CU CINE.

Comments are closed.