Asta înseamnă recapitalizarea Poștei Române sau a oricărei companii de stat. Așa zisa recapitalizare nu este altceva decât un mod de a sustrage bani din bugetul public și a-i arunca într-o gaură neagră de unde sunt sifonați de clientela de partid care parazitează aceste companii. Ca să fiu înțeles: mă refer la toate partidele care au perpetuat acest cancer, nu doar la PSD – dar la PSD în special pentru că sunt maeștrii incontestabili ai acestui mod de a fura de la nenorociți. Aceste sume sunt efectiv luate de gura celor în nevoi, de la pensionari sau de la investițiile publice care le-ar face viața mai ușoară. O mizerie fără margini, domnule Dragnea.

Liviu Dragnea: „Chiar dacă undeva sau cineva intenționează ca Poșta Română să nu își revină și să poată să fie privatizată pe un preț mic, noi nu dorim ca Poșta Română să fie privatizată, vrem să fie recapitalizată, să redevină o companie de succes, o companie simbol și să rămână cu capital românesc de stat majoritar”

Recapitalizare pe banii mei, nenorocitule? Ia ocupă-te statule de ce trebuie. Mai terminați cu recapitalizarea unor găuri negre din banii pe care-i beliți de pe noi. Luați de la gura nenorociților, pensionarilor, ca să recapitalizați companii total ineficiente. Să traduc: recaptalizarea înseamnă mulți bani de la buget, din taxe și impozite, destinate clientelei politice pe care o aveți în Poșta Română și în companiile de stat. La final, după capitalizare și jaf, Poșta va rămâne la fel de dezastruoasă. Mai bine privatizată indiferent de preț sau trimisă în faliment dacă nu e în stare să stea pe profit.

Claudiu CRISTEA