Așa după cum vă informam, la ora 12.00 a aterizat aeronova care a adus adversarul din acestă seară al UTA-ei, celebra echipă Așii Roma. De câteva minute am reușit să aflăm o știre de breching niuz: director tehnic la oaspeți va fi Ionuț Popa!!! Da, exact, nea Popică va fi în acestă seară ˝Gianni Papa˝, cum îl alintă prietenii italieni.

Am reușit să îl intervievăm pe Mister și iată ce ne-a declarat:˝Da, așa este, prietenii mei de pe vremea când am fost la studii la Coverciano nu m-au uitat și mi-au făcut acestă mare onoare. Puteam să antrenez în străinătate dar am preferat să ajut echipele din țara mea. Și nu-mi pare rău, la Iași mi se spunea ˝Ștefan cel Mare˝, dacă eram în străinătate, îmi zicea cineva ˝Ludovic al XVIII-lea˝? Eventual ˝Machiavelli˝ …  Sunt iubit peste tot, și la Iași, și la Mioveni sau Oradea, numai la Arad nu, aici mi se dă cu m… . dar nu mă pot supăra pe ei, sunt prietenii mei. Păi dacă intru pe Olimpico mă ovaționează toată lumea, că doar toți au neamuri în România, încă de pe vremea dacilor. Știe toată lumea că sunt fan Real Madrid, UTA și bineînțeles AS Roma. Știu cine va câștiga deseară dar nu pot să vă spun, am niște bănuieli și vreau să fiu sigur.˝   

 

P.S. la ora 16.00 vom relata LIVE și ÎN DIRECT un nou eveniment al zilei fotbalului arădean, așa că, reveniți pe ˝năframa sângerie˝ că nici nu stiți ce s-ar putea să ratați.