Se scurg orele și mai avem doar puțin pînă la marele eveniment al zilei de astăzi, inaugurarea stadionului Francis Neuman. Biletele au fost puse în vânzare încă de săptămâna trecută și cererea a fost foarte mare. Singura problemă a fost și este că la casele de bilete se cer exact 2 bani, cât costă un bilet, nu se acceptă bancnote sau plata cu cardul. Astfel că doritorii trebuie să vâneze poștașii care duc pensiile sau să caute pe la supermarketuri aceste neînsemnate monede care iată, astăzi devin foarte valoroase. Bișnițarii nu au ratat momentul și iată că pentru doi bani se cer în față la stadion nu mai puțin de 100 lei!!!! Și asta pentru că mai sunt puține bilete, aproape toate cele 12.500 s-au vândut deja.

Comuniștii noștri infiltrați în zona vestiarelor au aflat deja componeța celor două echipe și vi le prezentăm acum în exclusivitate:

UTA ˝Vecchia Signora˝ : Bălgrădean – Gligor, Botiș, Chindriș, Filaret  – Man, Gavra, Purece, Copil – Petre, Țucudean. Antrenori: Roland Nagy și Dan Stupar.

AȘii Roma: Kuki – Meszarighno, Gradinario, Gopo, Marini – Noghi, Geanini, Bilceano, Bibartio – Falconetti, Celentano. Director tehnic: Gianni Papa.

Așa după cum puteți observa, sunt nume foarte cunoscute în cele două formații …

 

 

P.S. la ora 18.00 vom relata LIVE și ÎN DIRECT un nou eveniment al zilei fotbalului arădean, așa că, reveniți pe ˝năframa sângerie˝ că nici nu stiți ce s-ar putea să ratați.