Începând cu ora 18.00 se va juca partida dintre UTA și AȘii Roma, pe durata a două reprize de 30 de minute, cu mici pauze de hidratare.

UTA ˝Vecchia Signora˝: Bălgrădean – Gligor, Botiș, Chindriș, Filaret  – Man, Gavra, Purece, Copil – Petre, Țucudean. Antrenori: Roland Nagy și Dan Stupar.

AȘii Roma: Kuki – Meszarighno, Gradinario, Gopo, Marini – Noghi, Geanini, Bilceano, Bibartio – Falconetti, Celentano. Director tehnic: Gianni Papa.

Arbitri: Dumitru Buică – Florin Dumitru, Mircea Toderici.

Vreme bună la Arad, gazonul se prezintă în stare perfectă, toate cele 12.500 de bilete au fost vândute, atmosfera este superbă. Tribuna a doua este toată ocupată de italienii stabiliți în Arad dar și prin țară, care au venit cu familiile la acest meci. UTA joacă în echipamentul campioanei provinciei, cu dungi alb-roșii verticale iar oaspeții în roșu. Pe piept, cele două formații au reclamele unor renumite firme, ProArhi și respectiv T. Domus.

Vă reamintim că după acestă partidă, începând cu ora 19.00 va avea loc festivitatea de tăiere a panglicii noului stadion, pe platoul din fața stadionului.

Minutul-1 S-au intonat imnurile României și Italiei. Toți spectatorii au cântat împreună cu jucătorii celor două echipe. Atmosfera este senzațională, demnă de o partidă de inaugurare a unui mare stadion european! Buică și-a făcut cruce și a fluierat începutul partidei. Doamne ajută! Oaspeții au lovit primii mingea.

Minutul-5 Prima mare ratare a lui Falconetti, un adevărat tun, bănci de 8ooo de euro și coșuri de gunoi de 1000 de euro. Minutul-8 O nouă ratare a lui Celentano, distrugerea zonei comerciale a ștrandului.

Minutul-11 O nouă ratare a lui Falconetti, l-a îndepărtat de Bara și a construit patinoarul la dublu preț!

Minutul-14 O nouă ratare a lui Celentano, stadionul CFR pe care s-a desfășurat primul meci de fotbal din România, a fost ras și s-a construit un supermarket.

Minutul-16 O nouă ratare a lui Falconetti, stadionul Strungul a fost distrus pentru a se construi un Mall.

Minutul-22 O nouă ratare a lui Celentano, un nou supermarket în locul stadionului Telcom.

Minutul-27 O nouă ratare a lui Falconetti, UTA S.A. a fost abandonată și lăsată să falimenteze

Minutul-30 O nouă ratare a lui Celentano, noua UTA trebuie să joace în noroi și se face de râs în toată țara

Minutul-32 O nouă ratare a lui Celentano, terenurile de fotbal din Subcetate sunt transformate pentru atletism și apoi devin impracticabile

Minutul-37 O nouă ratare a lui Falconetti, neavând stadioane în Arad, noua UTA este surghiunită la Șiria

Minutul-40 O nouă ratare a lui Falconetti, promisiuni neonorate cu baze sportive

Minutul-43 O nouă ratare a lui Celentano, stadionul ˝Motorul˝ neterminat după un an și jumătate de renovări

Minutul-47 O nouă ratare a lui Falconetti, bază sportivă cu 5 terenuri la ICRTI

Minutul-49 O nouă ratare a lui Celentano, piste de biciclete

Minutul-52 O nouă ratare a lui Celentano, Filarmonica nu are scune și renovarea este în întârziere

Minutul-57 O nouă ratare a lui Falconetti, preluarea Cetății Aradului

Minutul-62 O nouă ratare a lui Celentano, Parcul Copiilor arată ca un ˝Disneyland˝în ghilimele

Minutul-67 O nouă ratare a lui Falconetti, strada Voinicilor, o uliță mai mare a Aradului, cu heleșteu pe timp de ploaie

Minutul-70 O nouă ratare a lui Celentano, distrugerea handbalului masculin și feminin și a baschetului masculin, toate prin subfinanțare pentru performanță

Minutul-72 O nouă ratare a lui Celentano, bazinul de Polo

Minutul-84 O nouă ratare a lui Falconetti, oraș acoperit de gunoaie după un proiect cu fonduri europene și contract cu o fimă neserioasă, Retim

Minutul-90 Cea mai mare ratare a lui Celentano, stadionul Francis Neuman, de patru ani în construcție și care probabi va fi gata peste alți doi ani, înainte de alegerile locale.

După atâtea ratări, mai merită Falconetti-Celentano să joace la prima echipă?

 

 

 

2 COMENTARII

Comments are closed.