Ne place sau nu, odată cu plecarea noastră de la guvernare Aradul este izolat și înlăturat de la masa guvernanților !!!!!
Toate investițiile guvernamentale începute pe parcursul anilor fie au intrat „în conservare”, fie se derulează cu viteza melcului! Aici mă refer la școli, grădinițe și, în special, la PASAJELE de pe centura Aradului de această dată!

Nervi, tensiune, cuvinte grele adresate tuturor celor care conduc țara, județul și municipiul găsim peste tot în zona pasajelor, acolo unde lucrările au fost blocate din vremea Guvernului Ponta ! Oamenii nici nu mai știu pe cine să dea vina, neștiind cu adevărat cine este vinovat după dialogul fără sfârșit purtat de politicienii de la toate partidele politice !!!!!
Cert este un singur lucru: o investiție începută de Guvernul României trebuie finalizată tot de el, în rest e cancan !!!!
P.S. Pe vremea când îl interpelam pe Victor Ponta pe problema noastră, a arădenilor, colegii socialiști îi luau apărarea lăudându-se cu el, astăzi văd că îl înjură ca la ușa cortului și atunci vine întrebarea: când erau serioși, atunci sau acum !!!??
P.P.S. Nu vreau cancan, vreau pasaje date în circulație !!!!!

 

Constantin Traian Igaș