S-a trezit maghiarul nostru să comenteze acid situația stațiunii Moneasa. El, marele director de strategii și comunicare de la Consiliul Județean,  Din nou asistăm la ieșirea cu tupeu în foaia lui electronică, plătită cu bani din diferite surse mai mult sau mai puțin ortodoxe.

O doamnă cititoare, care nu a mai putut suporta până unde merge tupeul acestui element „căpușă” atârnat pe spatele contribuabililor, plătit cu bani grei. Plătit pentru ce? Pe lângă slugărnicie poate pentru ca să se plimbe prin China, pe la Dublin… etc.

Iată ce comentează doamna pe facebook referitor la spusele lui Andraș Ando:

„Oficialitatile locale si judetene sunt ocupate cu jignire pe facebook sau cu pus poze despre China Azi. Se iau de forma nu de fond. Mai bine ne tiganim pe Facebook, decat sa preluam mesajul si sa vedem de a doua zi ca macar incearca sa remedieze ceva. Faza cu castanele scoase de altii pentru tine din foc. Sau ce sa mai spunem de cautat solutii. Ei rezolva problemele Republicii Moldova ca in judetul Arad totul este perfect” – ne spune doamna Dana Babencu

Sărmanul Andraș s-a simțit rănit, acuzând-o pe doamna respectivă de atac la persoană. Vedeți cât tupeu are omul acesta, el care a nenorocit „n” persoane (mai ales din presa arădeană, patroni și nu numai), și pe care i-a lăsat pe drumuri. Și care își permite astfel de reproșuri, pe un ton obraznic, tendențios chiar (pentru cei interesați, citiți răspunsul lui Ando de pe site-ul său).

„Luați totul ca atac la persoana și va victimizati. Ca fost ziarist trebuia să știți că nu mai tine. Sunteți plătit și din banii mei. Deci am dreptul sa constat că inafara de a va plimba pe banii publici nu aveți nici o realizare pentru județul Arad. Lipsa de respect pentru noi arădenii și de profesionalism” – este o altă replică a doamnei Babencu.

Dar, Ando, domnul director dr.Ando nu se mulțumește să o muștruluiască doar pe această doamnă, ci se ia, cu mârlănia-i cunoscută, și de un domn care și acesta își permite să critice administrația.

(Moneasa arată jalnic și din cauza drumului n.r) Domnul Nicu Nistor îi dă o replică tăioasă lui Andraș Ando; „asta si multumita drumului care este mai rau decat un drum de camp…de 15 ani PDL-PNL nu a reusit sa reabiliteze acest drum…nu iti este rusine mai Ando sa mai scrii articole de doi bani?…adevarul ca tupeul si nesimtirea sunt la rang de arta in administratia Aradului dar si a „presei” care ii slujeste…Moneasa a decazut mult datorita drumului impracticabil …oare cine este de vina fiind drum judetean?…de 15 ani aceiasi oameni conduc judetul si orasul…si rezultatele sunt zero,ba chiar a regresat totul in ultimii 15 ani”

Apare rapid și „iritația” directorului de strategii și comunicare a Consiliului Județean Arad: „Nicu Nistor ție nu îți e rușine să comentezi inepții? Ce legătură are drumul cu mizeria din comună? Sau dă bine să contrezi, să se vadă că ai atitudine?…vrei sa vezi tupeu și nesimțire? Uită-te în oglindă și vorbește-le așa celor care îți permit. Nu știu ce îți dă ție dreptul să fii bădăran și nu mă interesează”.

V-am prezentat aceste două cazuri de pe facebook, noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, ca să vedeți câteva fragmente din „purtarea literară” a acestui personaj malefic, numit Andraș Ando. Să nu planeze suspiciunea că doar noi avem ceva cu el. Să vedeți fața adevărată a acestui lingău de dosuri, să vedeți cum își permite public să jignească contribuabilul, într-un spațiu public și dintr-o funcție publică. Rușine!

Feisbucistul de serviciu

Foto: specialarad

(p)