Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne sărbătoreşte, la data de 30 mai, treisprezece ani de la înfiinţarea sa ca structură de poliţie judiciară specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului, și împreună cu alte structuri din procuratură, DNA și Poliție anchetează diverse posibile infracțiuni de amploare.

Cu ocazia marcării Zilei Aniversare a D.G.A. – 30 Mai, la data de 30.05.2018, Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad a desfășurat o şedinţă de informare anticorupţie, susținută în sala Aula „Ștefan Cicio Pop” a Universității de Vest „Vasile Goldiș”, activitatea înscriindu-se în cadrul eforturilor de conştientizare a consecinţelor implicării în fapte de corupţie şi pentru creşterea gradului de informare a publicului țintă, format din cadre didactice universitare.

Cum ar veni, au sărbătorit la unul din clienții vechi, după cum se știe, de prin 2013 cei de la DGA colindând toate sediiile din țară ale Universității păstorite de Relu Rectorelu și fiica lui în căutare de făbricuțe de diplome. Cam de atunci a început și declinul Universității care la ora actuală are tot mai puțini bani și se vorbește deja de datorii.

 

La mulți ani! Cu executare!

Aurel V.

(p)