Că n-au voie să se consulte cu președintele decât membrii de partid ai PSD și USL, pentru că aceia care postează pe facebook sau alte medii on-line, n-ar fi cetățeni? Numai simpatizanții PSD sunt cetățenii României? Restul sunt dușmanii de clasă ai celor care ies în evidență nu prin valoare, nu prin performanță, ci prin slugărnicie și pupincurism?

Iohannis a căștigat președinția tocmai datorită mobilizării acestui gen de cetățeni, inteligenți, care știu să utilizeze media și spun adevărul despre minciuna ordinară promovată de așa zișii stângiști (în fapt cei mai veroși interlopi și mafioți pe care-i are România).

Nu vă uitați în jur, măi slugoilor fără coloană, mândrie si onoare? Oare de ce România se află la periferia Europei, și ca nivel de trai, și ca educație, și civilizație? Cine ne-a oprit să micșorăm decalajul? Nu cumva Iliescu și gașca de FSN-iști (în fapt mafioți oportuniști care s-au folosit de naivitatea și credulitatea cetățeanului) și care acum vor să erdoganizeze România? Cât mai avem până la modelul turcesc, monșer? Păi, mitingul de la București, unde sunt duși cu forța membrii de partid (șantajați cu pierderea funcțiilor politice), nu e deja un pas uriaș spre erdoganizare?

Nu așa au început și comuniștii în 1947 când au dat startul la cruciada împotriva intelectualilor, pentru că nu-i puteau prosti că, comunismul e soluția? Nu cumva de ăștia vă e frică și azi? De cei care spun adevărul și-l trezesc pe prostul manipulat cu minciuni demne de frații Grimm? Că nu postează pe facebook sau alte medii on-line analfabeții și pesedeii subvenționați de la buget, ci cetățenii inteligenți, sătui de minciună. Pentru că marea majoritate a votanților stângii nu știu nici să vorbească, dar să mai și scrie! Vouă de intelectuali vă e teamă, loazelor, că nu-i puteți manipula cu un mic și o bere și nici șantaja cu funcții la stat și nici nu-i puteți prosti că aveți valoare. Pentru că cine știe carte nu are nevoie de mita voastră de partid și nici nu se pretează să fie slugă ca să uzurpe o funcție ce n-o poate ocupa niciodată corect și cinstit!

Pavel ROMAN

Foto: BN24.ro